Libnet.ro
UNICEF

15:15

DE IERI BCR primeste cereri pentru programul Noua Casa, in limita plafonului de 600 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE IERI BCR primeste cereri pentru programul Noua Casa, in limita plafonului de 600 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) primeste, incepand de ieri, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, la o dobanda de 2% + IRCC, cu avans de minimum 5% si comision zero pentru analiza dosarului, anunta un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

BCR acorda de astazi credite Noua Casa. Simulare: Cat vei plati rata

Banca Comerciala Romana BCR) anunta ca primeste, incepand de astazi, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, pentru care ofera o dobanda de 2% + IRCC, avans de minimum 5% si comision 0 pentru analiza dosarului.

BCR va acorda credite de peste 900 miloane de lei prin plafonul alocat in cadrul programului Noua Casa

Banca Comerciala Romana BCR) anunta ca primeste, incepand de astazi, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, pentru care ofera o dobanda de 2% + IRCC, avans de minimum 5% si comision 0 pentru analiza dosarului.

BCR primeste incepand de joi cereri pentru Noua Casa. Vezi cat vei avea rata, dupa calculele bancii

Banca Comerciala Romana BCR) primeste, incepand de astazi, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, pentru care ofera o dobanda de 2% + IRCC, avans de minimum 5% si comision 0 pentru analiza dosarului, transmit reprezentantii institutiei de credit. Suma maxima care poate fi obtinuta poate ajunge la 119. 000 euro, iar termenul maxim de acordare este de 30 de ani. Creditele Noua Casa BCR se acorda in limita plafonului disponibil alocat la inceputul anului.

BCR tocmai a facut marele anunt: vestea surpriza pentru mii de romani care vor sa faca asa ceva

Banca Comerciala Romana a anuntat ca, incepand de astazi, primeste cereri pentru inregistrare in programul Noua Casa si va acorda imprumuturi in limita plafonului de 600 milioane de.

Schimbari majore in programul Prima casa. Ce avans vor da romanii pentru o locuinta noua

Avansul pentru cumpararea locuintelor prin programul Noua Casa va fi scazut de la 15 la 10%. Prevederea se va aplica celor care vor cumpara case cu o valoare mai mare de 70. 000 de euro. Modificarea vine la o luna de la aprobarea programului si va fi facuta printr-un amendament pe care parlamentarii il vor depune saptamana viitoare .

CEC Bank a lansat creditele Noua Casa, la dobanzi sub ofertele standard din piata

Creditele prin programul Noua Casa pot fi accesate incepand de azi si prin cele peste 1. 000 de unitati teritoriale ale CEC Bank, iar banca ofera o marja de dobanda de 1,90%, sub nivelul de 2% din ofertele standard de pe piata, celor care isi incaseaza salariile prin CEC Bank.

INCEPAND DE ASTAZI Creditele Noua Casa pot fi accesate prin cele peste 1.000 de unitati CEC Bank

Creditele prin programul Noua Casa pot fi accesate incepand de azi si prin cele peste 1. 000 de unitati teritoriale ale CEC Bank- institutia de credit cu cea mai extinsa retea din Romania.

C.E.C Bank reduce dobanzile creditelor Noua Casa pentru clientii proprii din tara si strainatate

CEC Bank ofera creditele Noua Casa cu o marja de dobanda de 1,90% - sub nivelul de 2% din ofertele s.

ING Bank Romania se alatura programului Noua Casa

Persoanele care doresc sa achizitioneze o proprietate prin intermediul programului 039;039;Noua Casa039;039; pot aplica incepand de saptamana aceasta la ING Bank Romania, a anuntat banca.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )