Libnet.ro
UNICEF

16:00

Isarescu, despre scaderea ratelor la credite: Bancile vor avea mai putin cash, dar pot castiga din volum

Adevărul Adevărul,
Isarescu, despre scaderea ratelor la credite: Bancile vor avea mai putin cash, dar pot castiga din volum

Noul indice folosit pentru credite nu poate duce automat la scaderea ratelor, deoarece este stabilit tot de piata si influentat de multi alti factori, sustine Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR. Potrivit acestuia, banca centralaa trecut la un control mai strict al lichiditatii de pe piata monetara, ceea ce va duce la o crestere a dobanzilor la depozite. continuă pe Adevărul

SONDAJ Ce efecte crezi ca vor avea avertismentele CE privind justitia din Romania?

Prim-vicepresedintele CE Frans Timmermans a avertizat, miercuri, Guvernul roman sa nu ia masuri care sa afecteze sistemul judiciar, spunand ca daca va exista vreun motiv sa reactionam imediat, o sa o facem in termen de cateva zile. Declaratiile vin in contextul in care Comisia discuta situatia statului de drept din Romania si se amplifica speculatiile privind modul cum europenii vor reactiona daca guvernul Dancila adopta o OUG pentru modificarea codurilor penale. Sondaj HotNews. ro: Ce efecte crezi ca vor avea avertismentele CE privind justitia din Romania?.

Eugen Teodorovici, CONTRAZIS de bancheri. OUG 114 va scadea ratele la noile credite cu doar CATIVA lei

OUG 114/2018 a lacomiei ar putea duce la scaderea ratelor la creditele bancare cu doar cativazeci de lei, in anumite conditiiratele putand fi chiar mai mari decat sunt in momentul de fata,.

VIDEO De astazi, timisorenii au la dispozitie 25 de trotinete electrice pe care le pot inchiria gratuit. Primarul Robu le-a testat: Sunt convins ca vor avea priza la public, ca la Miami si Tel Aviv

Cele 25 de trotinete electrice cumparate de societatea de transport public din Timisoara vor putea fi inchiriate gratuit de timisoreni, incepand de astazi. Primarul Nicolae Robu a testat una, de dragul imaginilor, desi initial a refuzat pe motiv ca aseara si-a fortat genunchii la fotbal, scrie tion. ro.

HOROSCOP. Luna Noua in Berbec: Zodiile care vor avea o perioada fantastica. Totul le merge bine

Luna Noua in Berbec are loc pe 5 aprilie. Aceste trei zodii vor fi afectate in mod pozitiv. HOROSCOP BERBEC- Sezonul Pestilor a fost unul dur, insa acum esti pe teritoriul tau si totul iti merge.

PENSII 2019. Zeci de mii de pensionari vor avea pensiile crescute de la 1 aprilie. Anuntul facut de Olguta Vasilescu

Olguta Vasilescu a declarat in exclusivitate ca de la 1 aprilie, pensiile pentru care s-a terminat recalcularea se vor mari. Cateva zeci de mii de pensionari, pentru.

HOROSCOP. Luna Noua in Berbec: Zodiile care vor avea o perioada de cosmar

Luna Noua in Berbec are loc pe 5 aprilie. Aceste trei zodii vor fi afectate in mod negativ. HOROSCOP RAC- Iti faci prea mult griji legate de cariera. Stii care este misiunea ta in viata si stii ca te.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )