Libnet.ro
UNICEF

16:00

LOVITURA CRUNTA pentru romanii care vor sa ia credite: Decizia BNR de limitare a gradului de indatorare a intrat in vigoare

B1 B1,
LOVITURA CRUNTA pentru romanii care vor sa ia credite: Decizia BNR de limitare a gradului de indatorare a intrat in vigoare

Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei BNR) din 31 octombrie 2018, prin care se limiteaza gradul de indatorare al romanilor care vor lua credite, a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Regulamentul. continuă pe B1

Noi reguli pentru ocuparea posturilor vacante n universitati: se despart concursurile de promovare de cele de angajare, dar se elimina din incompatibilitati / Marian Preda: Ramn portite pentru unii care vor sa intre mai pe usa laterala

Concursurile pentru promovarea in cariera si cele pentru angajarea pe posturile vacante din universitati au fost despartite prin doua hotarari de Guvern aprobate vineri in sedinta Executivului, care a eliminat insa o serie de incompatibilitati in privinta comisiilor de concurs. Astfel, asistentii, lectorii si conferentiarii universitari vor putea fi promovati, in limita posturilor didactice vacante aprobate anual de catre senatul universitatii, in urma unui examen. Expertii consultati de HotNews sustin ca despartirea concursurile este pozitiva, insa o problema ramane faptul ca nu s-a precizat un procent din posturile vacante rezervat pentru externi. De asemenea, sustin ei, eliminarea unor incompatibilitati deschide niste portite pentru unii care vor sa intre in invatamantul superior mai pe usa laterala.

Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Admnistratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor ori sunt.

LOVITURA CRUNTA pentru Tesla! Planul SECRET al Volkswagen pentru a scapa de concurenta pe piata masinilor electrice. Cat vor costa noile modele

Producatorul german Volkswagen VW) face o miscare neasteptata pe piata autoturismelor electrice si pregateste investitii serioase in productia acestui tip de masini, parand decis sa devina un adevarat.

Modificari pentru firmele care vor sa ia ajutor de stat. Ce investitie vor trebui sa faca

Firmele care vor sa ia bani prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie vor avea conditii mai blande.

Top 5 tendinte care vor marca industria de HR in 2019

Anul 2019 vine cu o multime de provocari pentru specialistii in resurse umane. Digitalizarea procedurilor de HR, programul de munca flexibil, recrutarea mai eficienta in productie sunt doar cateva tendinte care vor marca industria de HR anul viitor.

Video Zeci de mii de euro n 5 minute. Unde pot gasi finantare tinerii care vor sa porneasca o afacere

Tineri care vor sa porneasca o afacere pot gasi finantare pentru ideile lor la evenimente care ii aduc fata in fata cu investitorii intr-un mod inedit.

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. ROBOR la trei luni scade semnificativ

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,19%, cel mai mic nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Taxe de acces pentru soferii care vor sa intre cu masina in parcul Crang

Primaria Buzau anunta ca, incepand de marti, 13 noiembrie, ora 08. 00, accesul autovehiculelor in incinta parcului va fi permis numai pe baza taxelor prevazute in Hotararea Consiliului Local al Municipiului Buzau nr. 376 din 18 decembrie 2017 privind stabilirea, la nivelul municipiului Buzau, a impozitelor si taxelor locale pentru anul fiscal 2018.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai proastasaptamana. Atrag ghinionul ca un magnet

Saptamana 12 - 18 noiembrie este ingrozitoare pentru aceste trei zodii, inclusiv cu noul Mercur Retrogad din 16 noiembrie. Incepe o perioada de foc. HOROSCOPBERBEC- Crezi ca ai avut o perioada.

Google Chrome te scapa de site-urile care vor sa te taxeze: care e solutia

Creatorii Google Chrome fac eforturi semnificative pentru a-ti face experientele online mai placute prin intermediul unor actualizari lansate la intervale regulate de timp. De aceasta data,.

ştiri din Economie

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )