Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul Agriculturii: Termenul de depunere a cererilor unice de plata, prelungit pana la 15 iunie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii: Termenul de depunere a cererilor unice de plata, prelungit pana la 15 iunie

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi seara, ca termenul de depunere a cererilor unice de plata a fost prelungit pana la 15 iunie. Totodata, el a spus ca, din 15 mai, prin APIA, se elibereaza adeverinte pentru beneficiarii schemelor de plata, pentru acei fermieri care doresc sa acceseze credite pentru activitati curente. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru agricultori. Termenul de depunere a cererilor unice de plata, prelungit pana la 15 iunie

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi seara, ca termenul de depunere a cererilor unice de plata a fost prelungit pana la 15 iunie. El a mai mentionat ca, 15 mai, APIA elibereaza adeverinte pentru beneficiarii schemelor de plata, pentru situatia in care acestia doresc sa acceseze credite pentru activitati curente.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Termenul de depunere a cererilor unice de plata pentru fermier, prelungit pana la 15 iunie

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, la sfarsitul sedintei de Guvern de joi, ca Guvernul Romaniei a aprobat prelungirea termenului de depunere a cererilor de plata pentru fermieri, pana la 15 iunie.

Ministrul Agriculturii, demis de Senat

Adrian Oros a fost demis din functia de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in urma aprobarii de catre Senat a motiunii simple depuse impotriva acestuia. Au fost inregistrate 68 de voturi pentru motiune, 32 impotriva, 5 abtineri si zero voturi nule.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )