Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pentru ce iau romanii credite prin Investeste in tine

Adevărul Adevărul,
Pentru ce iau romanii credite prin Investeste in tine

CEC Bank a facut luni bilantul primelor doua saptamani de aplicare a programului Investeste in tine, anuntand ca a primit deja peste 500 de solicitari de finantare. La solicitarea Adevarul, banca a precizat si cati bani cer romanii si pentru ce vor sa ii foloseasca. continuă pe Adevărul

n primele doua saptamni, peste 500 de solicitari de credite prin programul Investeste n Tine

In doar doua saptamani de la demararea Programului Investeste in Tine, CEC Bank a primit peste 500 de solicitari de finantare din partea potentialilor clienti, numarul acestora fiind in continua crestere, au anuntat luni reprezentantii CEC Bank. Din totalul solicitarilor, 220 cereri de credit au documentatia completa si sunt in curs de analiza, iar 10 credite au fost deja aprobate. Astfel, la finalul saptamanii trecute, Banca semna primele contracte de credit cu beneficiarii Programului.

Veste URIASA pentru TOTI romanii: De acum vor primi MAI MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie...

Vesti bune pentru toti cei care care au lucrat in mai mult tari europene. Angajatii care au lucrat in 31 de state de pe continent pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au activat. in .

Curtea de Apel Bucuresti amana, pentru 23 noiembrie, procesul prin care Dragnea a dat in judecata Instanta suprema

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, vineri, pentru 23 noiembrie, procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta decizia Instantei supreme de a nu aplica noile reglementari privind formarea completurilor de cinci judecatori, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )