Libnet.ro
UNICEF

23:16

Plumb: Romania nu a platit credite de la BEI si BERD din fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Plumb: Romania nu a platit credite de la BEI si BERD din fonduri europene

Romania nu a platit din fonduri europene credite de la BEI si BERD, a declarat marti ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, contrazicand afirmatia senatorului PNL Florin Citu. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb neaga informatia ca Romania ar fi platit credite de la BEI si BERD din fonduri europene

Romania nu a platit din fonduri europene credite de la BEI si BERD, a declarat marti ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, contrazicand afirmatia senatorului PNL Florin Citu.

PSD a platit datoria externa din fonduri europene

Senatorul PNL, Florin Citu, a afirmat, astazi, ca Guvernul PSD-ALDE a ascuns faptul ca a platit datoria externa, respectiv imprumuturi la BEI si BERD, cu fonduri europene. Liberalul ii cere ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, sa raspunda public cu privire la acest subiect.

Florin Citu demasca practicile PSD-ALDE: Datoria externa platita din fonduri europene. Cum se apara Eugen Teodorovici

Anunt exploziv! Datoria externa a Romaniei a fost platita din fonduri europene, si nu din cresterea economica trambitata de PSD-ALDE! Acuzatia vine din partea senatorului liberal Florin Citu! La cateva or.

Plumb: Romania a trimis 14 proiecte majore, in valoare de 3,78 miliarde euro, catre Comisia Europeana. Toate au fost aprobate, cu exceptia magistralei M6

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb a declarat marti ca Romania a trimis la Comisia Europeana, in vederea finantari, 14 proiecte majore in valoare de 3,78 miliarde de euro, fiind aprobate toate, in afara de magistrala 6 de metrou.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )