Libnet.ro
UNICEF

00:06

Rovana Plumb neaga informatia ca Romania ar fi platit credite de la BEI si BERD din fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb neaga informatia ca Romania ar fi platit credite de la BEI si BERD din fonduri europene

Romania nu a platit din fonduri europene credite de la BEI si BERD, a declarat marti ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, contrazicand afirmatia senatorului PNL Florin Citu. continuă pe Adevărul

Plumb: Romania nu a platit credite de la BEI si BERD din fonduri europene

Romania nu a platit din fonduri europene credite de la BEI si BERD, a declarat marti ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, contrazicand afirmatia senatorului PNL Florin Citu.

Rovana Plumb, replica pentru comisarul Corina Cretu: Romania nu a pierdut niciun euro de la UE

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, marti seara, la Guvern, ca Romania nu a pierdut niciun euro din alocarea fondurilor europene nerambursabile. in schimb, tara noastra a contractat 15.

Rovana Plumb a anuntat cat costa constructia unui spital regional

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a facut marti seara, la Guvern, mai multe precizari importante despre constructia de spitale regionale. Potrivit acesteia, costul pentru trei spitale regionale s-ar.

Rovana Plumb reactioneaza dupa criticile Corinei Cretu: Darius Valcov si Codrin Stefanescu stiu ce spun

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat la Digi24 ca in chestiunea spitalelor regionale, Darius Valcov si Codrin Stefanescu stiu ce spun, costul unui spital regional, de exemplu, la Iasi.

Rovana Plumb, presedinte interimar PSD Dambovita: A fost o zi care nu dorim sa se mai repete

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va ocupa interimar functia de presedinte al PSD Dambovita, pana la organizarea unor noi alegeri in filiala. Ea ii ia locul lui Adrian Tutuianu, exclus din partid alaturi de Marian Neacsu, in sedinta CEX-ului PSD de luni.

Licitatie de 10 mil. lei organizata de ministerul condus de Rovana Plumb pentru o campanie de publicitate a fondurilor europene, inclusiv cu spot-uri difuzate pe televiziuni de stiri

Ministerul Fondurilor Europene, condus de Rovana Plumb, organizeaza o licitatie de 10,8 milioane de lei pentru o campanie de publicitate care sa promoveze tocmai fondurile europene, relateaza G4Media. ro. Sursa citata scrie ca, potrivit anuntului publicat pe portalul de licitatii electronice SICAP), mare parte a sumei este destinata realizarii si difuzarii de spoturi publicitare video la trei posturi TV de stiri cu acoperire nationala.

in plin SCANDAL cu Corina Cretu legat de spitalele regionale, Rovana Plumb anunta ca s-a decis SOARTA celor 3 unitati medicale

Dupa ce comisarul european Corina Cretu a demontat minciuna Rovanei Plumb cu privire la costul studiului de fezabilitate pentru cele 3 spitale regionale, ministrul Fondurilor Europene a anuntat marti ca la nivel.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )