Libnet.ro
UNICEF

18:30

Indicele ROBOR a crescut la 3,38%. Un nivel similar a mai fost atins tocmai anul trecut

Antena3 Antena3,
Indicele ROBOR a crescut la 3,38%. Un nivel similar a mai fost atins tocmai anul trecut

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, isi continua cresterea astfel ca joi a ajuns la 3,38% pe an, de la 3,34% pe an miercuri,. continuă pe Antena3

Cresc dobanzile: Indicele Robor la 3 luni a sarit miercuri la 3.34%

Indicele ROBOR a urcat miercuri la 3. 34% de la 3. 23%, cat fusese marti) dupa ce BNR a introdus un control mai strict al lichiditatii din piata monetara, acest lucru urmand sa duca si la o crestere a dobanzilor la depozite. Acest indice - ROBOR- a fost inlocuit din formula de calcul a ratelor la creditele in lei cu dobanda variabila, prin OUG-ul care modifica OUG 114/2018. Acest nivel al ROBOR este cel mai mare din ultimele 5 luni, mai exact din 29 octombrie 2018.

Indicele ROBOR a impietrit in sedinta de astazi: care sunt cotatiile si cum se va calcula noul indice

Indicele ROBOR a impietrit pe 7 dintre cele 8 scadente in sedinta de astazi, pastrandu-si astfel cotatiile inregistrate la finalul saptamanii trecute. Acesta urmeaza sa fie inlocuit incepand cu data de 2 mai, de catre o noua formula de.

Cum a evoluat indicele ROBOR astazi, cu fix 1 luna inainte de intrarea in vigoare a noii metode de calcul pentru creditele in lei cu dobanda variabila

Indicele ROBOR continua sa stagneze pe majoritatea scadentelor pentru a doua sedinta consecutiva, in timp ce pe restul inregistreaza evolutii minore.

ROBOR, nivel record pentru ultimele 5 luni. Indicele a crescut la 3,34%

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,34%, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni, dupa ce a inceput saptamana la un indice de.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )