Libnet.ro
UNICEF

08:45

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,09%, pentru a doua zi consecutiv

Adevărul Adevărul,
Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,09%, pentru a doua zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,09%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru romanii cu rate la credite in lei! Cat a ajuns indicele ROBOR la trei luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,09%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,08%,

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni, in stagnare. La cat a ramas

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,09%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Matthew Perry, cunoscut din Friends, a marturisit ca a petrecut trei luni in spital. Mesajul transmis de actor

Actorul Matthew Perry 49 de ani) a marturisit printr-un mesaj pe Twitter ca a petrecut trei luni in spital, din cauza unei perforatii a intestinului, scrie nme. com.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator - Nu tot ce auzi este neaparat si adevarat, ca atare inainte de a pune in practica unele sfaturi, verifica-le! Poate la originea celor auzite.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, pentru ca trece un oarecare risc prin portofelul tau.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti - Un prieten bun stie cand ai nevoie de ajutor si va interveni in favoarea ta chiar si fara a-i cere sprijinul.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator - Simti nevoia sa spui si altora care sunt visele tale cele mai mari din acest moment si e o placere sa descoperi ca au si altii scopuri.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Competitia nu trebuie sa te sperie, nici conflictul, nici confruntarea directa, pentru ca acesta e drumul care duce spre succes. Stii bine ca nu p.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta - Nu e recomandabil azi sa lucrezi pe cont propriu, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care conteaza enorm cooperarea, lucrul in echipa,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2928 seconds )