Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite: Indicele Robor, de neoprit

B1 B1,
Noi vesti proaste pentru romanii cu credite: Indicele Robor, de neoprit

Indicele Robor este de neoprit. Joi, indicele in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei a ajuns la cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate: la. continuă pe B1

Lovitura pentru romanii cu rate! Anunt facut de BNR

Banca Nationala a Romaniei vine cu o veste extrem de proasta pentru romanii cu rate la banci. Se zvonea ca indicele Robor ar urca pana la 4% pana la Craciun si iata ca BNR pare sa.

Indicele Robor la trei luni a urcat la 3,39%, cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din 6 august pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). Totodata, indicele Robor la sase luni a ajuns la cel mai ridicat prag din martie 2014 pana in prezent.

Indicele ROBOR la 3 luni creste pentru a treia sedinta consecutiva din aceasta saptamana: la cat este cotat astazi

Indicele ROBOR a crescut in sedinta de astazi, 24 octombrie, pe toate cele 8 scadente, inclusiv ROBOR la 3 luni in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila. Aflati din acest material care sunt cotatiile.

Indicele ROBOR continua sa creasca si in prima sedinta a acestei saptamani: cat este ROBOR la 3 luni

Indicele ROBOR creste pe majoritatea scadentelor in prima sedinta a acestei saptamani, 22 octombrie, insa ceva mai moderat decat la finalul saptamanii trecute cand ROBOR la 3 luni a acumulat 0,11 puncte procentuale. Aflati din materialul de mai jos la.

Indicele ROBOR a inregistrat o crestere majora

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,30%, cel mai mare nivel din 24 august pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )