Libnet.ro
UNICEF

20:45

ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

B1 B1,
ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, arata datele BNR. Vineri,. continuă pe B1

Veste buna pentru romanii cu credite. Indicele Robor la trei luni a coborat cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

Scad ratele la creditele in lei: ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Business report: Romnia importa energie electrica la cel mai mare pret din regiune; Statele europene de unde au provenit cele mai multe alimente cu risc pentru populatie; Turistii straini, surprinsi de suma pe care au cheltuit-o n Romnia, de Revelion

Harta judetelor care atrag cei mai multi turisti. Unde s-au inregistrat cele mai mari cresteri. Cea mai mare crestere a numarului de turisti. Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din aprilie 2017. Cu cat se vinde gramul. Cotatiile publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) arata o.

Este oficial: A fost numit cel mai valoros jucator din Europa! Cristiano Ronaldo este abia al 19-lea in ierarhie...

Kylian Mbappe, international francez de la PSG, a fost declarat cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, potrivit unei analize facute de Centrul International pentru studii.

IN GERMANIA: Somajul a atins cel mai scazut nivel de la reunificare

Rata somajului in Germania s-a stabilizat la 5% in luna decembrie 2018, cel mai scazut nivel de la reunificare.

Kylian Mbappe (PSG), cel mai valoros fotbalist din Europa - Lionel Messi, doar pe sapte

Internationalul francez Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, este cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, conform unei analize a Centrului international pentru studii sportive CIES).

IN DECEMBRIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat, in decembrie, cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Cel mai performant robot din lume folosit n chirurgia spinala si neurochirurgie, la spitalul din Iasi

Cel mai performant robot folosit in chirurgia spinala si neurochirurgie a intrat in dotarea Spitalului de Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iasi, valoarea acestuia fiind de 1,2 milioane de euro, anunta Agerpres. Potrivit managerului Spitalului de Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iasi, medicul Lucian Eva, incepand de vineri, unitatea medicala este singura din tara care detine o astfel de tehnologie de ultima generatie.

Un miliardar japonez a dobort recordul mondial pentru cel mai distribuit tweet din istorie

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa a doborat luni recordul celui mai redistribuit tweet din istorie, cu un mesaj in care promitea un premiu de peste 8. 000 de euro abonatilor sai, scrie AFP.

DRAGOS PASLARU, ANTREPRENOR: Printre primii din UE la productia de miere, cu cel mai mic consum pe cap de locuitor

Reporter: De unde a plecat ideea de a deschide un business in domniul apiculturii? Dragos Paslaru: Ideea de business a plecat, de fapt, de la o pasiune mai veche practic mostenita din familie, care a devenit afacere cand am realizat ca aceasta activitate se poate sustine singura cu un mic plus in functie de munca depusa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )