Libnet.ro
UNICEF

17:15

ROBOR a ajuns la celmai mic nivel din ultimele doua luni

Antena3 Antena3,
ROBOR a ajuns la celmai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,22%, cel mai mic nivel din 29 iunie pana in prezent, potrivit datelor publicate vineri de. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,24%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,24%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,22%, ce mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,22%, cel mai mic nivel din 29 iunie pana in prezent, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Un nou cutremur in zona Vrancea: Este al cincilea din ultimele doua zile

Continua seria de cutremuri din zona seismica Vranea. Joi dimineata, la ora 3:26, s-a inregistrat un cutremur de 3 grade pe scare Richter la adancime de 146 kilometri. Cutremurul s-a produs in apropierea.

ROBOR la trei luni, cea mai mica valoare din ultimele 60 de zile

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,25%, cel mai scazut nivel din ultimele doua luni, potrivit datelor publicate marti de.

ştiri din Economie

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )