Libnet.ro
UNICEF

16:31

Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din ultima jumatate de an

Antena3 Antena3,
Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana. continuă pe Antena3

Indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din ultimele sase luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei.

Indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei.

CURS VALUTAR. Euro a crescut spre pragul de 4,67 lei. Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6639 lei/euro, o crestere de 0,12% fata de pragul atins vineri. Totodata, aurul a crescut pana la cel mai ridicat.

Cel mai bizar satelit care a orbitat vreodata Pamantul [VIDEO]

Mii de sateliti orbiteaza Pamantul, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill McArthur si inginerul de zbor Valery Tokarev au pasit in afara Statiei Spatiale Internationale, iar sesiunea lor de lucru a fost transmisa [] .

Faze tari: Cel mai ciudat spion din istorie; Nokia 9 va avea numar record de camere si va arata cam asa; Imaginea spectaculoasa publicata de NASA

Datinile romanesti, surprinse intr-o serie de imagini de poveste. Fotograful Catalin Urdoi 34 de ani), ale carui imagini au ajuns de-a lungul timpului si in prestigioasa revista. Oamenii care renunta la Facebook sunt cu adevarat mai fericiti. Facebook are o multime de efecte negative asupra sanatatii mentale a utilizatorilor, iar renuntarea la reteaua sociala ar putea fi cel mai bun lucru pe care oamenii il pot face.

Cel mai nou trend. Piercing cu diamante in loc de inel de logodna

Ei bine, atunci cand credem ca le-am vazut pe toate, internetul vine instant cu cate o tendinta care ne lasa fara cuvinte. Daca porti, sau astepti sa primesti un inel de logodna, te poti considera deja old-fashioned. Cel mai nou trend este sa iti faci un piercing cu diamant pe degetul inelar.

Euro ncheie anul la cel mai ridicat nivel din ultima luna, iar francul, la maximul ultimelor 17 luni

Cursul valutar pentru euro a fost stabilit, luni, la 4,6639 lei, o crestere de 0,12%, fata de vineri, potrivit datelor afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de Mediafax.

VIDEO SUA: Senatoarea Elizabeth Warren, cel mai proeminent democrat care face o prima miscare pentru intrarea n cursa prezidentiala din 2020

Senatorul statului american Massachusetts, Elizabeth Warren, a facut luni un pas important in cursa pentru campania prezidentiala din 2020, anuntand intr-un mesaj video si prin e-mailuri trimise sustinatorilor sai ca formeaza un comitet de explorare, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

REVELION 2019. Cum alegem cel mai bun vin pentru Revelion

Mai e putin pana la revelion .

Sonda NASA care va ajunge la cel mai indepartat obiect din sistemul solar

La putin timp dupa miezul noptii, pe 1 ianuarie, o sonda NASA va trece foarte rapid pe langa cea mai indepartata roca vizitata de vreun obiect terestru din sistemul solar. Aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )