Libnet.ro
UNICEF

12:30

ROBOR la trei luni, cel mai scazut nivel din ultima jumatate de an

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni, cel mai scazut nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,99%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de. continuă pe Antena3

Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana.

CURS VALUTAR. Euro a crescut spre pragul de 4,67 lei. Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6639 lei/euro, o crestere de 0,12% fata de pragul atins vineri. Totodata, aurul a crescut pana la cel mai ridicat.

Euro ncheie anul la cel mai ridicat nivel din ultima luna, iar francul, la maximul ultimelor 17 luni

Cursul valutar pentru euro a fost stabilit, luni, la 4,6639 lei, o crestere de 0,12%, fata de vineri, potrivit datelor afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de Mediafax.

Indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din ultimele sase luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei.

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2,99%, cel mai mic nivel din ultimele sase luni si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,99%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Euro a urcat spre 4,67 lei. Aurul a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6639 lei/euro, o crestere de 0,12% fata de pragul atins vineri. Totodata, aurul a crescut pana la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni.

Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din aprilie 2017. Cu cat se vinde gramul

Cotatiile publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) arata o crestere importanta a pretului aurului, apropiata de cel mai inalt nivel inregistrat in urma cu doi ani, dar si o depreciere a leului.

Indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei.

CEL mai PIRATAT SERIAL din 2018: A detronat Game of Thrones dupa ani intregi de suprematie

The Walking Dead a fost cel mai piratat serial tv din 2018, detronand, pentru prima data in ultimii sase ani, celebra productie HBO Game of Thrones, informeaza Agerpres, citand un top publicat de.

Cel mai important rabin din Ucraina denunta legea prin care Biserica Ortodoxa de sub tutela Patriarhiei din Moscova trebuie sa-si schimbe numele! Este 100% anticonstitutionala

Jacob Bleich, seful Consiliului Bisericilor din Ucraina si rabinul evreilor ucraineni, nu este de acord ca Biserica Ortodoxa, aflata sub tutela Patriarhiei de la Moscova, sa-si schimbe numele, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )