Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa BRD, si BCR reduce prognoza de crestere pentru acest an, la -4,7

Hotnews Hotnews,
 Dupa BRD, si BCR reduce prognoza de crestere pentru acest an, la -4,7

Dupa ce BRD nota intr-un raport ca in acest an economia se va contracta cu 3,9% in scenariul de baza si cu 7,2% in cel pesimist, BCR a publicat de asemenea un raport in care se estimeaza un recul al economiei de 4,7% in acest an. Probabil vom vedea o scadere in ritm trimestrial de doua cifre a cresterii PIB in trimestrul doi, urmata de o recuperare de doua cifre in trimestrul al treilea, crestere sprijinita de uriasul stimul fiscal si monetar de pe plan intern si extern. Pentru tot anul, estimam o contractie de -4,7 anul acesta. Acest lucru va deteriora finantele publice si asa slabite, ducand deficitul bugetar undeva la -7,3% din PIB, arata raportul BCR. continuă pe Hotnews

Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie. ANM, prognoza meteo pentru toata tara

Zilele acestea am avut parte de ninsori si temperaturi scazute. Dar cu cat ne apropiem mai repede de luna aprilie, temperaturile vor urca. Cum va fi vremea pana pe 1 aprilie? Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie ANM a publicat prognoza meteo pana pe data de 5 aprilie. Vremea se .

Indicii Dow Jones si S and P 500 au inchis in crestere pentru a doua zi consecutiv

Indicele american S and P 500 a incheiat tranzactiile de miercuri in crestere pentru a doua zi consecutiv, investitorii asteptandu-se ca Senatul sa adopte un pachet masiv de masuri fiscale, de 2. 000 de miliarde de dolari, pentru sustinerea companiilor si a populatiei afectate de pandemia de coronavirus.

Epidemiologul Geza Molnar anunta cand vom avea un vaccin valid. Este vina noastra pentru acest virus!

Pandemia de COVID-19 zguduie lumea. Combaterea noului coronavirus a determinat adoptarea de masuri fara precedent in zeci de tari. Pe 24 martie, presedintele Klaus Iohannis a declarat carantina totala in Romania. in lipsa unui vaccin, a unui medicament specific, singura solutie pentru a ne tine la distanta de virusul mortal ramane respectarea masurilor de siguranta.

BCR-InnovX adauga locuri pentru start-up-urile care ofera solutii in contextul Covid-19

BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, adauga inca 10 locuri in programul de incubare din Bucuresti pentru start-up-urile care ofera solutii inovatoare in tehnologie pentru provocarile din domeniile sanatate, social si economic induse de Covid-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ARIR anunta ca 4 companii listate reconfirma planurile pentru acest an

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) anunta ca, dupa primul eveniment online cu managementul a patru companii listate - Electrica, Anibiotice, TeraPlast si Purcari- acestea au confirmat ca activitatea lor se desfasoara in parametri similari perioadei anerioare, cu mentiunea ca au fost implementate masuri suplimentare specifice in contextul pandemiei de coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )