Libnet.ro
UNICEF

22:32

CA URMARE A CRESTERII CHELTUIELILOR OPERATIONALE Romcab - pierderi mai mari cu 41%, in 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CA URMARE A CRESTERII CHELTUIELILOR OPERATIONALE Romcab - pierderi mai mari cu 41%, in 2018

Romcab Targu Mures MCAB), companie aflata in insolventa, a raportat o pierdere de 315,34 milioane de lei, pentru anul 2018, cu 41% mai mare decat cea inregistrata in anul anterior, ca urmare a cresterii cheltuielilor operationale cu 53%, pana la 600 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de cabluri remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump: Am fost supus celei mai mari hartuiri a unui presedinte din ISTORIE

Presedintele american Donald Trump a declarat ca a fost supus cele mai mari hartuiri a unui presedinte din istorie, referindu-se la ancheta care vizeaza presupusa influentare a alegerilor prezidentiale din.

INTERACTIV Curiosul caz al rezultatelor UDMR la alegeri: Zeci de mii de voturi si scoruri de pana la 6-7 ori mai mari decat la alegerile din 2016 in judete fara comunitati maghiare. in Botosani sunt 18 maghiari inregistrati oficial, dar UDMR a obtinut 92

In toate judetele rosii unde PSD a castigat cele mai multe voturi la europarlamentare), dar si in alte patru, UDMR a obtinut zeci de mii de voturi in plus si scoruri de cateva ori mai mari decat la ultimul scrutin care a implicat competitia intre partide, parlamentarele din 2016. Rezultatele UDMR au fost chiar spectaculoase in Neamt si Dambovita, unde procentele au crescut chiar de 6-7 ori.

O noua banca da dobanzi mai mari la depozite, dupa avertismentul BNR

O noua banca a decis sa ofere dobanzi mai mari la depozite, la circa o saptamana dupa ce guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu a lansat un nou avertisment in acest sens.

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Business report: Metroul de Otopeni: licitatia pentru prima sectiune a fost suspendata; Bursa post-Dragnea: crestere de 3% si sperante; Facturi mai mari la curent, din iulie? Cresc tarifele de transport si distributie

Datoria publica imprumutam mai mult decat restituim. Datoria creste sau scade? Datoria publica este singurul indicator cu care ne-am. Cum arata economia Romaniei in pragul unor schimbari politice majore. Economia romaneasca a crescut in primul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2938 seconds )