Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violeta Alexandru: Guvernul sustine necesitatea cresterii pensiilor (VIDEO)

B1 B1,
Violeta Alexandru: Guvernul sustine necesitatea cresterii pensiilor (VIDEO)

Minstrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca Guvernul PNL sustine necesitatea cresterii pensiilor, iar premierul Ludovic Orban este direct interesat. continuă pe B1

VIOLETA ALEXANDRU: Doua luni am dat directorilor Caselor judetene de pensii pentru a recupera intarzierile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a acordat doua luni directorilor Caselor judetene de pensii pentru a recupera intarzierile pe care le-a constatat in implementarea masurilor, in caz contrar va lua o decizie radicala. Violeta Alexandru a precizat ca a aflat din presa ca PSD intentioneaza sa o cheme la audiere in Parlament si a anuntat ca se va prezenta oricand va fi chemata.

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Somajul tehnic, posibil sa fie platit de Guvern si dupa 15 mai, pentru unele sectoare

Aplicabilitatea masurii platii de la bugetul de stat a somajului tehnic ar putea fi prelungita, pentru anumite sectoare ale economiei nationale, si dupa 15 mai, a declarat, in urma cu doua zile, Violeta Alexandru, ministrul Muncii. Decizia ar urma sa fie luata in cursul acestei saptamani, dupa o runda de noi discutii cu partenerii sociali.

VIOLETA ALEXANDRU: Somajul tehnic se va prelungi dupa 15 mai, in anumite conditii

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a declarat sambata seara la Digi24 ca este aproape de o decizie finala in privinta somajului tehnic, prefigurandu-se prelungirea acestuia pentru acele sectoare ale economiei in care vor ramane restrictii dupa data de 15 mai.

Violeta Alexandru: Daca in doua luni, directorii Caselor de pensii nu recupereaza intarzierile, voi lua o decizie radicala

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ameninta ca a dat un termen de doua luni directorilor Caselor judetene de pensii pentru a recupera intarzierile, iar in caz contrar, va lua o decizie radicala.

Violeta Alexandru: Am descoperit functionari care serveau informatii PSD. Evaluam activitatea caselor de pensii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca a descoperit functionari care serveau informatii PSD, in loc sa-si vada de treaba, precizand ca se afla in fata unor noi decizii si ca va evalua activitatea caselor de pensii.

Violeta Alexandru, la sase luni de mandat: ma aflu in fata unor noi decizii pe care le voi lua

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca, dupa sase luni de mandat, vede rezultate, dar considera ca mai sunt multe de facut si se afla in fata unor decizii.

Violeta Alexandru: Firmele vor primi ajutor si dupa repornirea activitatii. Vor fi ajutate si cele care nu si-au inchis in timpul restrictiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca firmele vor primi ajutor si dupa repornirea activitatii, pe o perioada de mai multe luni, sprijinul financiar fiind insa mai consistent in prima luna. De masuri de sprijin vor beneficia insa si firmele care au reusit sa-si mentina deschisa activitatea in timpul restrictiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )