Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutoare pentru magazinele din mall-uri care au fost inchise: Circa 3.000 de firme vor primi 160 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 Ajutoare pentru magazinele din mall-uri care au fost inchise: Circa 3.000 de firme vor primi 160 milioane lei

Guvernul discuta in sedinta de joi un proiect de OUG privind acordarea de sprijin financiar din fonduri nationale pentru unele firme care nu au desfasurat activitate in starea de urgenta, in contextul crizei COVID-19. Actul normativ se refera la firmele din centrele comerciale mari care au avut activitatea intrerupta total pentru o perioada de cel putin doua luni conform Ordonantelor militare. Ajutorul va fi pentru plata unui procent din chiriile datorate. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru romanii din judetele astea. Germania a facut anuntul: ce se va intampla acum

Autoritatile din Germania au actualizat lista cu zonele de risc din Romania. Doua judete din Romania au fost retrase de pe lista. Ce a anuntat Germania. Vesti bune pentru romanii din aceste judete Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de la data .

Ce pedeapsa ireala a primit o femeie din Salaj care nu a declarat cati bani a facut din videochat

O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei, judetul Salaj a fost acuzata ca intre 2013 si 2018 a castigat venituri din videochat pe care nu le-a declarat la stat. Ce pedeapsa ireala a primit femeia din Salaj. Aceasta nu a declarat cati bani a castigat Inculpata de 54 de ani a fost acuzata .

Ingredientul din natura care poate distruge celulele cancerului de san. Cercetatorii au facut descoperirea acum

In cadrul unui studiu recent, publicat in jurnalul Nature Precision Oncology, a fost analizat un ingredient din natura cu scopul de a cerceta proprietatile anticancerigene ale acestuia. S-a dovedit remarcabil de eficient. Studiu 124; Ingredient din natura care poate distruge celulele cancerului de san Veninul obtinut de la albinele europene s-a dovedit benefic in distrugerea .

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Anuntul care schimba totul pentru angajatii de aici

Conform noilor reglementari intrate in vigoare la sfarsitul lunii august, o noua categorie de angajati poate iesi la pensie mai devreme. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani incepand cu data de 24 august , salariatii din sectorul constructiilor de nave care desfasoara o serie de activitati specifice pot iesi anticipat la pensie. in .

ORBAN: Cadrele didactice sa se adapteze incat sa poata sa predea si pentru copiii din clasa si pentru cei care urmaresc lectii online

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca trebuie sa se adapteze cadrele didactice la noua situatia generata de pandemie astfel incat sa poata preda si pentru copiii din clasa si pentru care urmaresc lectiile online. El a precizat ca in timpul verii zeci de mii de cadre didactice au urmat cursuri pentru cresterea competentelor digitale, conform news. ro.

Andreea Esca, mesaj emotionant pentru Alexia Eram. Imaginea care i-a lasat fara cuvinte pe fani

Cu ocazia aniversarii fiicei sale, Andreea Esca i-a facut una dintre cele mai emotionante declaratii. Mesajul emotionant pentru Alexia Eram Prin intermediul revistei sale, stirista i-a transmis un mesaj ravasitor fiicei sale si a publicat o fotografie extrem de intima cu cele doua. Tare fericita m-a facut acest copil! Pardon aceasta domnisoara! Cand m-a anuntat .

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

Cine este eleva din Oradea care a luat singurul 10 la BAC-ul de toamna. De 18 nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania

Ministerul Educatiei a anuntat ca 31,5% dintre cei care au sutinut sesiunea de toamna a bacalaureatului au luat note de promovare. Printre acestia, se remarca o eleva din Oradea, care a reusit performanta de a lua 10 pe linie la toate probele, limba romana, istorie si geografie. Este pentru prima data in 18 ani, in Romania, cand un elev ia 10 pe linie la BAC-ul de toamna.

Ce drama pentru Geta din Liceenii. Momente tulburatoare pentru cunoscuta actrita

Cesonia Postelnicu, interpreta Getei din Liceenii, traieste o adevarata drama. Actrita a trecut prin momente tulburatoare dupa ce instanta a decis sa ii dea fostului sot custodia fiului lor. Drama mare pentru Geta din Liceenii. Momente dramatice pentru cunoscuta actrita Cesonoia Postelnicu, actrita care a interpretat-o pe vesela Geta in Liceenii, traieste o drama dupa .

Ingredientul din bucatarie care curata si grasimea. Romancele il pun in prajituri, fara sa stie ce intrebuintari mai are

Curatenia in bucatarie este mereu anevoioasa, fiind suprafete mari si timp foarte scurt. Partea cea mai dificila este mereu curatarea grasimii de pe aragaz, dulapuri, fara a aduce daune lemnului sau plasticului. Ingredientul din bucatarie care curata si grasimea Produsele chimice, pe langa faptul ca sunt scumpe, ele pot contine si substante abrazive care pot .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )