Libnet.ro
UNICEF

22:47

DAN SUCIU, BNR: Suntem in cea mai sensibila situatie posibila din Europa, in privinta deficitelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN SUCIU, BNR: Suntem in cea mai sensibila situatie posibila din Europa, in privinta deficitelor

Romania este in cea mai sensibila situatie posibila din Europa in privinta deficitelor, a declarat vineri Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, intr-o interventie telefonica la Digi24. Acesta a catalogat propunerile de majorare de cheltuieli din Parlament drept absolut hazardate avand in vedere ca Romania ramane cu un deficit semnificativ si daca elimina impactul bugetar al ajutoarelor acordate de guvern pe fondul crizei Covid. Potrivit lui purtatorului de cuvant al BNR, cheltuielile suplimentare ce vor intra saptamana asta la vot in Parlament nu pot fi acoperite, acest lucru fiind o certitudine. continuă pe Ziarul Bursa

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova.

Cum faci suc de rosii pentru la iarna. Cea mai simpla reteta

Suc de rosii pentru iarna, preparat dupa o reteta simpla, clasica, fara conservanti si fara zahar. Poate fi folosit in ciorbe, tocanite si felurite preparate. Reteta de suc de rosii pentru iarna Ingrediente 10 kg de rosii Sare Doua pahare cu apa Frunze de dafin, de telina, busuioc, patrunjel, marar optional) Mod de preparare Spalati .

Studentii Universitatii Spiru Haret beneficiaza de cea mai puternica platforma de E-learning din lume

Universitatea Spiru Haret foloseste, inca din 2006, cea mai performanta platforma educationala din lume. Liderul indisputabil in domeniul E-learning esteplatforma Blackboard, dezvoltata de cea mai puternica institutie mondiala, in domeniul serviciilor si tehnologiei educationale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali.

Cola si jocuri de societate: O femeie de 117 ani a devenit cea mai batrana persoana care a trait vreodata in Japonia

O femeie japoneza in varsta de 117 care are o slabiciune pentru sucuri carbogazoase si ciocolata a devenit cea mai batrana persoana care a trait vreodata in Japonia, relateaza The Guardian.

Cea mai batrana dominatoare din lume are 90 de ani, a fost initiata in sadomasochism de sotul ei si a avut un Contract de prostitutie conjugala

Cea mai batrana dominatoare din lume, Catherine Robbe-Grillet, implineste peste trei zile 90 de ani si are o poveste de viata care face ca Fifty Shades of Grey sa para un film Disney. A fost initiata in sadomasochism de sotul ei, scriitorul si regizorul francez Alain Robbe-Grillet, un sadic declarat, a scris carti pe aceasta tema si spune ca nu ia niciodata bani pentru sesiunile sale.

Primetime Emmy 2020 - Zendaya, desemnata cea mai buna actrita intr-un serial dramatic. Vezi si lista celorlalte premii acordate

Zendaya a fost desemnata cea mai buna actrita in rol principal intr-un serial dramatic, gratie interpretarii sale din productia de televiziune Euphoria, in cadrul celei de-a 72-a editii a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, desfasurata duminica seara la Los Angeles, relateaza AFP, citata de Agerpres. La aceasta categorie au mai concurat actritele Jennifer Aniston The Morning Show), Olivia Colman The Crown), Jodie Comer Killing Eve), Laura Linney Ozark) si Sandra Oh Killing Eve).

Spania: Madrid este capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de coronavirus. Protest al catorva mii de locuitori ai cartierelor care vor fi inchise de luni (VIDEO)

Madridul a devenit capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Pana la data de 13 septembrie, in capitala Spaniei, la fiecare 100. 000 de locuitori existau 700,16 de cazuri de infectare cu.

Ianis Hagi, implicat in scandalul etapei in Premier League: Este cea mai proasta decizie

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni jucatori ai lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a remizat-o pe terenul lui Hibernian, scor 2-2. Atacantul roman a dat pasa decisiva la al doilea gol al echipei sale, marcat de Artfield. in plus, a demonstrat ca este cel mai creativ fotbalist al echipei .

Cea mai delicioasa tarta cu mere si struguri. Reteta simpla si rapid de facut

Daca doriti sa preparati o reteta delicioasa de sezon, dar nu stiti ce anume, aflati ca reteta de tarta cu mere si struguri e un dulce delicios si simplu, pe care il poate face oricine. in plus, acest desert este ideal daca aveti invitati la masa, iar timpul de pregatit este unul scurt. Tarta cu .

Cea mai veche si cunoscuta universitate din Africa, cuprinsa de flacari VIDEO

Un incendiu a distrus o parte din cea mai veche si cunoscuta universitate din Africa, Makerere, din capitala Ugandei, Kampala. inca nu se stie daca exista si victime. inregistrari video aparute pe retelele sociale arata flacarile ce au cuprins blocul administrativ al universitatii, care dateaza din anii 40.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )