Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masurile recomandate de Comisia Europeana Romaniei pentru a sustine economia in contextul crizei COVID-19

B1 B1,
Masurile recomandate de Comisia Europeana Romaniei pentru a sustine economia in contextul crizei COVID-19

Comisia Europeana a recomandat Romaniei mai multe masuri economice in contextul pandemiei de COVID-19. Recomandarile sunt structurate pe doua obiective: pe termen scurt, atenuarea consecintelor socioeconomice. continuă pe B1

Coronavirus: Ce masuri recomanda Comisia Europeana Romaniei pentru a sustine economia

Comisia a prezentat miercuri recomandari specifice fiecarei tari in care furnizeaza orientari de politica economica tuturor statelor membre ale UE, in contextul pandemiei cauzate de coronavirus. in centrul acestor recomandari se afla problemele cele mai urgente cauzate de pandemie si relansarea cresterii durabile.

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania: Pericol din cauza cheltuielilor cu cresterea pensiilor

Comisia Europeana avertizeaza Romania ca cheltuielile cu majorarea pensiilor si lipsa unui plan real de reforme pun in pericol sustenabilitatea finantelor publice.

Comisia Europeana recomanda Romaniei sa evite masurile care ar pune in pericol sustenabilitatea fiscala

Comisia Europeana a recomandat Romaniei sa ia masuri, in 2020 si 2021, pentru a urma politici fiscale in linie cu recomandarile Consiliului din 3 aprilie, conform carora Romania ar trebui sa puna capat situatiei actuale de deficit excesiv pana cel tarziu in 2022, se arata in recomandarile anuale catre cele 27 de state membre, denumite Semestrul European, publicate miercuri de Executivul comunitar si citate de Agerpres.

Comisia Europeana cere Romaniei masuri pentru incheierea procedurii de deficit excesiv pana in 2022

Comisia Europeana a recomandat Romaniei sa ia masuri in urmatorii doi ani pentru a urma politici fiscale in linie cu recomandarile Consiliului din 3 aprilie.

Comisia Europeana va propune o combinatie de imprumuturi si granturi pentru planul de relansare

Comisia Europeana nu va copia pur si simplu o propunere franco-germana pentru planul sau de relansare care va fi prezentat saptamana viitoare, si care va include o combinatie de imprumuturi si granturi in locul granturilor sugerate de autoritatile de la Paris si Berlin, a declarat marti un purtator de cuvant al Executivului comunitar, transmite Reuters.

Franta si Germania propun un plan de 500 de miliarde de euro pentru relansarea economica a UE Comisia Europeana saluta initiativa

Emmanuel Macron si Angela Merkel au propus luni un plan de 500 de miliarde de euro pentru relansarea economica a UE, afectata de criza coronavirusului care a aruncat continentul intr-o recesiune de amploare istorica.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )