Libnet.ro
UNICEF

00:07

Piata chiriilor, bulversata de pandemie. Studentii renunta la chirii pentru a nu mai cheltui banii parintilor

B1 B1,
Piata chiriilor, bulversata de pandemie. Studentii renunta la chirii pentru a nu mai cheltui banii parintilor

Anul acesta, din cauza crizei sanitare declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, piata chiriilor a avut foarte mult de suferit. Un tanar absolvent de facultate care se afla in cautarea unui job in Bucure. continuă pe B1

Piata chiriilor, bulversata de pandemie. La Cluj, chiriasii s-au organizat intr-o Asociatie. Studentii renunta la chirii pentru a nu mai cheltui banii parintilor

Cand vine vorba despre chirii, ai de-a face cu tot felul de oameni, spune Florin, unul dintre tinerii absolventi de facultate care isi cauta de lucru in Bucuresti. imbracat in bermude si o camasa alba de in topit, Florin a terminat Arhitectura si refuza sa lucreze acasa, la firma tatalui sau- o carmangerie mica dar care asigura un trai linistit familiei. Tata ar fi vrut sa ma faca carnatar, dar prefer sa vin sa-mi caut de lucru in domeniul meu aici, in Bucuresti. Cel mai greu a fost sa-l conving sa-mi plateasca 6 luni chiria, cu conditia ca daca nu-mi gasesc de lucru, ma angajeaza la firma lui. Problema in Bucuresti e ca toti vor sa-ti ia cat mai multi bani. Nu-i intereseaza ce ofera la schimb.

Pandemia nu a dezumflat piata chiriilor. Care sunt asteptarile romanilor legate de inchirierea unei locuinte

Respondentii studiului Storia. ro care planuiesc sa se mute in chirie in perioada urmatoare sunt in cautare de apartamente cu doua camere si garsoniere sau studiouri. Cei mai multi vor sa inchirieze pe o perioada de un an, urmati de cei care isi doresc sa inchirieze o locuinta pe termen lung, pentru mai mult de doi ani.

Cum s-a schimbat piata chiriilor pe fondul pandemiei

Respondentii studiului Storia. ro care planuiesc sa se mute in chirie in perioada urmatoare sunt in cautare de apartamente cu doua camere si garsoniere sau studiouri. Cei mai multi vor sa inchirieze pe o perioada de un an, urmati de cei care isi doresc sa inchirieze o locuinta pe termen lung, pentru mai mult de doi ani, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )