Libnet.ro
UNICEF

13:00

SUPLIMENT CRYPTO JPMorgan considera ca 1% din portofoliile investitorilor ar putea fi in Bitcoin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT CRYPTO JPMorgan considera ca 1% din portofoliile investitorilor ar putea fi in Bitcoin

JPMorgan este cea mai recenta firma de pe Wall Street care le propune investitorilor sa foloseasca Bitcoin ca modalitate de diversificare a portofoliilor lor, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT CRYPTO BIS: 20% din lume, posibil sa treaca la bani digitali in urmatorii trei ani

Bancile centrale au in vedere sa emita propriile monede digitale in urmatorii trei ani, potrivit unui sondaj realizat de Banca pentru decontari internationale BIS), o institutie financiara internationala detinuta de bancile centrale care incurajeaza cooperarea monetara si financiara internationala si serveste ca banca pentru bancile centrale.

SUPLIMENT CRYPTO RADU PUIU, ANALIST PIETE FINANCIARE XTB ROMANIA: Astazi, majoritatea centrelor financiare importante detin un nivel ridicat de reglementare pe pietele de monede digitale

Reporter: La finalul anului trecut si inceputul acestui an, monedele digitale in general si bitcoin in special, au reaparut pe radarul investitorilor sau a traderilor. Care credeti ca sunt principalele motive care au stat la baza acestei dinamici?.

SUPLIMENT CRYPTO Tradesilvania: Criptomonedele si sistemul blockchain - &171;inventiile financiare &187; care concureaza cu succes sistemul bancar traditional

Criptomonedele inca isi cauta locul in ecosistemul financiar clasic care are o rezistenta la schimbare Reporter: La finalul anului trecut si inceputul acestui an, monedele digitale in general si Bitcoin in special, au reaparut pe radarul investitorilor sau al traderilor. Care credeti ca sunt principalele motive care au stat la baza acestei dinamici?.

SUPLIMENT CRYPTO Criptomonedele - sirene ale sistemului financiar

Criptomonedele precum Bitcoin, Ethereum sau Litecoin au atras, in ultimii ani, atentia profesionistilor din tehnologia informatiei, economistilor, investitorilor, bancilor, guvernelor si chiar politiei. Definitia exacta a acestora este inca in discutie. Nu exista un acord daca monedele virtuale pot fi considerate bani sau nu, dar cercetatorii incearca sa le incadreze in teoriile banilor.

SUPLIMENT CRYPTO Utilizatorii de criptomonede au depasit 100 de milioane, la nivel mondial

Peste 100 de milioane de oameni din intreaga lume folosesc in prezent criptomonede, potrivit unor rapoarte ale Crypto. com.

SUPLIMENT CRYPTO ADRIAN MITROI, INSTRUCTOR DE FINANTE COMPORTAMENTALE: Avatarul bitcoin seamana cu petrecerea oferita de Stephen Hawking pentru calatorii in timp

Spalarea banilor si impozitarea par sa fie doua dintre riscurile pe care le prezinta criptomonedele, subliniaza Adrian Mitroi, instructor de finante comportamentale. Acesta ne-a transmis: Doua dintre cele mai puternice femei lider ale momentului Christine Lagarde, presedintele Bancii Centrale Europene si Janet Yellen, secretarul Trezoreriei SUA), dar si altele doua, la fel de puternice dar mai ocupate acum cu pandemia Kamala Harris, vicepresedintele SUA si Ursula von der Leyen, presedintele CE), au comentat premonitoriu si deloc prietenos despre criptoactive, din punctul de vedere al riscului de spalarea banilor.

SUPLIMENT CRYPTO GEORGE ROTARIU, CEO BITCOIN ROMANIA: Bitcoin va ajunge la un milion de dolari, in urmatorii cinci ani

Astazi, cel mai bun mod de a stoca valorile este bitcoinul * Asteptam cu optimism reglementarea pietei criptomonedelor * Pana acum, tehnologia blockchain nu a avut nicio bresa Reporter: Ce impact a avut pentru Bitcoin Romania dinamica din ultimele luni a monedei virtuale Bitcoin? George Rotariu: Orice crestere din orice piata aduce cu sine mai multa activitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )