Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cuc: Proiectul care reglementeaza activitatea Uber, Clever si Bolt va fi pus in dezbatere saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Cuc: Proiectul care reglementeaza activitatea Uber, Clever si Bolt va fi pus in dezbatere saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta ce reglementeaza serviciile de ridesharing ar putea fi pus pe Transparenta saptamana viitoare, a spus ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, precizand ca actul normativ trebuie sa fie echitabil pentru toti ceio implicati. continuă pe Adevărul

Uber, Clever si Bolt, scrisori deschise catre Dragnea si Dancila: Reglementarea transportului alternativ se lasa prea mult asteptata

Asociatia Coalitia pentru Economia Digitala, care reprezinta interesele Uber, Clever si Bolt, a adresat doua scrisori deschise prin care solicita primului ministru Viorica Dancila si presedintelui partidului de guvernamant Liviu Dragnea implicarea pentru reglementarea cat mai rapida a serviciilor de ride shareing si e-hailing disponibile pe piata.

Ministrul Razvan Cuc: Proiectul de ordonanta ce reglementeaza serviciile de ride-sharing ar putea fi pus pe Transparenta saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta ce reglementeaza serviciile de ride-sharing ar putea fi pus pe Transparenta saptamana viitoare, insa vreau sa acesta trebuie sa fie echilibrat pentru toate partile, sa nu mai existe suparari nici din partea taximetristilor, nici din partea celor de la Uber, a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

Cum reglementeaza Guvernul activitatea Uber, Bolt si Clever. Ce trebuie sa faca soferii

Guvernul a publicat un proiect de ordonanta de urgenta care reglementeaza activitatea companiilor de ride-sharing, precum Uber, Bolt si Clever.

Cum reglementeaza Guvernul Uber, Bolt si Clever. Ce trebuie sa faca soferii

Guvernul a publicat un proiect de ordonanta de urgenta care reglementeaza activitatea companiilor de ride-sharing, precum Uber, Bolt si Clever.

Ministrul Transporturilor saboteaza in continuare Uber, Clever si Bolt: care e ultima scuza

Razvan Cuc s-a dat dat peste cap pentru a pune piedici serviciilor de transport in regim de ridesharing din Romania. in teorie, situatia Uber, Clever si Bolt ar trebui sa se mai relaxeze in viitorul apropiat printr-o ordonanta de urgenta, dar este dificil de estimat cand va intra in vigoare. Ministrul Transporturilor a tinut o [] .

Petitie pentru Uber, Clever si Bolt. Cati romani au votat pana acum

Dupa ce au fost scoase in afara legii de Guvern, companiile de ridesharing Uber, Clever si Bolt s-au bucurat de sprijinul celor care le folosesc sau care cred ca li se face o nedreptate. Pe internet a fost lansata o petitie pentru sustinerea firmelor care vin cu solutii de transport alternativ. Companiile de ridesharing Uber [] .

Uber, Clever si Bolt lanseaza o petitie in care cer reglementarea de urgenta a ridesharing-ului

Asociatia Coalitia pentru Economie Digitala a lansat petitia continuam, o initiativa prin care se cere Guvernului sa reglementeze de urgenta aplicatiile de tip Uber, Clever si Bolt. Am dorit sa punem la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )