Libnet.ro
UNICEF

16:15

CUC:Varianta Ocolitoare Bacau va fi finalizata inainte de termen

Adevărul Adevărul,
CUC:Varianta Ocolitoare Bacau va fi finalizata inainte de termen

Varianta Ocolitoare Bacau va fi finalizata inainte de termenul stabilit in contract, a anuntat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, care afirma ca stadiul fizic de realizare este de 20%. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Finalizam Varianta Ocolitoare Bacau inainte de termenul stabilit in contract

Varianta ocolitoare Bacau va fi finalizata inainte de termenul stabilit in contract, in conditiile in care stadiul lucrarilor este de 20%, la doua luni de la demararea lucrarilor, potrivit ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, informeaza Agerpres.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci! Este bataie de joc la adresa romanilor si nu mai tolerez asa ceva!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta rezilierea contractului pentru centura Tecuciului si acuza constructorii de neseriozitate. Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului.

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc si directorul general CNAIR au verificat, astazi, stadiul lucrarilor.

Ministerul Transporturilor: Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a verificat lucrarile si a constatat ca pe o serie de portiuni ale santierului nu au fost realizate interventiile necesare, se.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )