Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

A fost semnat contractul pentru cei 6,3 km dintre Predeal si Cristian

Adevărul Adevărul,
A fost semnat contractul pentru cei 6,3 km dintre Predeal si Cristian

Contractul de finantare pentru Autostrada Bucuresti Brasov, tronson Comarnic Brasov, Lot 2: Sector Predeal Cristian, km 162+300 km 168+600 si drum de legatura, a fost semnat luni in prezenta premierului Viorica Dancila, a ministrului Transporturilor Razvan Cuc si a directorului CNAIR Narcis Neaga. continuă pe Adevărul

A fost semnat contractul pentru sectorul Predeal-Cristian din autostrada Bucuresti-Brasov. Ministrul Razvan Cuc, avertisment pentru constructori

Contractul pentru finantarea sectorului Predeal-Cristian de 6,3 km din autostrada Bucuresti-Brasov a fost semnat luni, inprezenta premierului Viorica Dancila,si a unor membri ai Guvernului, Ministrul.

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc si directorul general CNAIR au verificat, astazi, stadiul lucrarilor.

Ministerul Transporturilor: Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a verificat lucrarile si a constatat ca pe o serie de portiuni ale santierului nu au fost realizate interventiile necesare, se.

Alexandru Mazare, mesaj pentru cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este extradat: Sa aiba parte de dreptatea pe care a avut-o Radu in procesul in care a fost condamnat

Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, i-a criticat, luni, pe cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este adus in tara din Madagascar pentru a fi incarcerat, spunand ca le doreste sa aiba parte de aceeasi dreptate pe care a avut-o si fostul edil in procesul in care a fost condamnat la noua ani de inchisoare.

MESAJE DE SFINTII CONSTANTIN SI ELENA. Cele mai frumoase mesaje, urari si felicitari pentru cei dragi

Felicitari de la multi ani de Sf Constantin si Elena pentru: Elena, Ileana, Lenuta, Constanta, Leana, Nuti, Constantin, Costel, Costica, etc. Mesaje haioase si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )