Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inaugurare de fatada a lucrarilor la drumul expres Craiova Pitesti. Utilajele au fost mutate dupa plecarea lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Inaugurare de fatada a lucrarilor la drumul expres Craiova Pitesti. Utilajele au fost mutate dupa plecarea lui Dragnea

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova Pitesti au fost inaugurate miercuri cu mare fast in prezenta liderului social-democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. continuă pe Adevărul

Drumul expres Craiova-Pitesti este pustiu dupa inaugurarea lucrarilor de miercuri, in prezenta ministrului Transporturilor

Drumul expres Craiova-Pitesti este pustiu dupa inaugurarea lucrarilor de miercuri, in prezenta ministrului Transporturilor, a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si a deputatilor Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda.

Claudiu Manda (PSD): Zilele urmatoare o sa dam drumul la drumul expres Craiova - Pitesti

Eurocandidatul PSD Claudiu Manda promite inceperea lucrarilor la drumul expres Craiova-Pitesti. Daca Dumnezeu da sa fie bine, zilele urmatoare o sa dam drumul la drumul expres Craiova - Pitesti, un proiect.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis Iohannis

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis seful statului

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Lucrul la tronsonul 1 nu poate incepe din cauza studiului de fezabilitate facut in 2007, care nu tine cont de prezenta sondelor de gaze in zona.

Cum arata dupa doar o zi santierul drumului Craiova-Pitesti inaugurat de Liviu Dragnea. Imaginea dezolanta cu trei borduri parasite pe campul pustiu

Doar trei borduri asezate in camp mai amintesc de vacarmul provocat inaugurarea santierului drumului expres Craiova-Pitesti. Toate utilajele si toti muncitorii au plecat de pe santier dupa sedinta foto festivista organizata miercuri, 22 mai, pentru liderii PSD.

VIDEO Liviu Dragnea, asteptat de cativa protestatari la Dolj: Infractorule, du-te dupa Mazare s-ai grija de el!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a participat miercuri, 22 mai, la inaugurarea lucrarilor drumului expres Craiova - Pitesti. Seful PSD a fost asteptat pe santier de mai multi protestatari.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )