Libnet.ro
UNICEF

21:15

Linia ferata Gara de Nord - Otopeni, prevazuta sa fie gata la doua luni dupa turneul final al CE de fotbal

Adevărul Adevărul,
Linia ferata Gara de Nord - Otopeni, prevazuta sa fie gata la doua luni dupa turneul final al CE de fotbal

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dat, marti, asigurari ca lucrarile la calea ferata dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni vor fi terminate la timp pentru inceperea Campionatului European de Fotbal 2020, programat pentru perioada 12 iunie 12 iulie a anului viitor. continuă pe Adevărul

CALEA FERATA BUCURESTI-NORD- AEROPORTUL OTOPENI: Razvan Cuc semneaza contractul pentru modernizarea CFR

Contractul privind proiectarea, executia si modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroport International Henri Coanda Bucuresti va fi semnat astazi, in prezenta ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, si a consilierului Primului - Ministru, Gheorghe Popescu, anunta un comunicat de presa.

Razvan Cuc semneaza marti contractul pentru modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord-Aeroportul Otopeni

Contractul privind proiectarea, executia si modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroport International Henri Coanda Bucuresti va fi semnat marti in prezenta ministrului Transporturilor, Razvan.

CFR a semnat contractul pentru linia de cale ferata dintre Aeroportul Otopeni si Gara de Nord: Cand va fi gata investitia si care sunt costurile (VIDEO)

CFR a semnat, marti, contractul pentru proiectarea si executia a 3 kilometri de cale ferata si statia de la terminalul sosiri din cadrul Aeroportului Henri Coanda, potrivit hotnews. ro. Lucrarea va contine si.

FOTO Trenul Gara de Nord - Aeroportul Otopeni: CFR a semnat contractul de 400 de milioane de lei. Termen: mai 2020. Va fi construit un viaduct peste DN1

CFR a semnat, marti, contractul pentru proiectarea si executia a 3 km de cale ferata si statia de la terminalul sosiri de la Aeroportul Henri Coanda. Lucrarea va contine si un viaduct lung de mai bine de 1,5 kilometri care vasupratraversa DN1 in zona aeroportului. Lucrarile ar trebui sa inceapa vara aceasta si sa fie gata in mai 2020, inainte de meciurile organizate de Bucuresti la campionatul european de fotbal.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )