Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romanii cheltuie tot mai mult pe alcool. Bulgarii si lituanienii sunt mai cumpatati

Adevărul Adevărul,
Romanii cheltuie tot mai mult pe alcool. Bulgarii si lituanienii sunt mai cumpatati

Romania a avut, dintre statele europene, cea mai mare crestere a ponderii cheltuielilor cu bauturile alcoolice in totalul cheltuielilor cetatenilor, in perioada 2007 2017, de la 2,3% la 2,7%, urmata de Portugalia de la 1,1% la 1,4%), informeaza Eurostat. continuă pe Adevărul

China exporta masiv modelul sau de cenzura a online-ului - Tot mai multe tari blocheaza total accesul la internet

Tehnicile chineze de blocare a accesului la internet se raspandesc in tot mai multe tari, in special din Africa, autoritatile motivand ca este vorba de siguranta nationala si de oprirea propagarii dezinformarilor. Congo este cel mai nou exemplu, tara fiind fara acces la internet de cateva zile, in preajma unor alegeri controversate. Tot mai multe tari cumpara echipamente telecom chineze si la ele ajunge si know-how-ul de blocare a comunicatiilor.

Romanii vor obtine mai greu credite de la banci, de la 1 ianuarie. Gradul de indatorare a fost limitat

Pentru creditele de consum si ipotecare, gradul de indatorare este stabilit, de marti, 1 ianuarie 2019, la cel mult 40% din venitul net pentru cele in lei si 20% pentru cele in valuta, atat pentru cele accesate.

Bucuria de a darui tine mai mult. Rezultatele unui studiu care a analizat gradul de fericire al oamenilor

Nivelul de fericire al oamenilor care obisnuiesc sa ofere se mentine constant, sau scade intr-un ritm mult mai lent, spre deosebire de situatia in care ei ar fi beneficiarii darurilor respective. Acestea sunt concluziile unui studiu publicat in jurnalul Psychological Science.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )