Libnet.ro
UNICEF

20:17

Daea: Pretul alimentelor de baza nu va fi plafonat

Adevărul Adevărul,
Daea: Pretul alimentelor de baza nu va fi plafonat

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat joi ca nu are in vedere plafonarea preturilor la alimentele de baza, adaugand ca este important ca institutiile abilitate sa puna in aplicare prevederile legale pentru verificarea produselor de pe piata. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Nu am in vedere plafonarea preturilor la alimentele de baza

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a anuntat, joi, ca nu are in vedere plafonarea preturilor la alimentele de baza, desi au aparut astfel de informatii in presa, scrie Agerpres. Nu am in vedere.

PETRE DAEA: Nu am in vedere plafonarea preturilor produselor alimentare

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat, astazi, ca nu are in vedere plafonarea preturilor la alimentele de baza, desi au aparut astfel de informatii in presa, si a adaugat ca este important ca institutiile abilitate sa puna in aplicare prevederile legale pentru verificarea produselor de pe piata.

Daea preia sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va prelua sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor, care a fost eliberat din functie incepand cu data de 14 decembrie 2018, acesta fiind responsabil de relatia cu Bruxelles-ul in contextul preluarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )