Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL si PMP cer comisie de ancheta pentru criza pestei porcine. Solicitarea pentru infiintare, depusa la Biroul permanent al Camerei Deputatilor

Adevărul Adevărul,
PNL si PMP cer comisie de ancheta pentru criza pestei porcine. Solicitarea pentru infiintare, depusa la Biroul permanent al Camerei Deputatilor

Deputatii PNL si PMP au initiat joi demersurile pentru infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta in cazul gestionarii pestei porcine africane, informeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta acuza Guvernul de incompetenta si spune ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, si ceilalti responsabili trebuie sa dea explicatii cu privire la situatie. continuă pe Adevărul

Iohannis cere Guvernului masuri de urgenta n criza pestei porcine. Guvernul PSD i-a mpins pe producatorii autohtoni n pragul falimentului

Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta porcina africana, avertizand asupra riscurilor majore generate de raspandirea exploziva a acestui virus. Din cauza modului defectuos in care este gestionata aceasta situatie de criza, Guvernul PSD i-a impins pe producatorii autohtoni in pragul falimentului . ) Prinsa in lupta cu Justitia, pentru a obtine subordonarea acesteia, guvernarea PSD a uitat sa se lupte cu pesta porcina africana, cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca pana in prezent, sustine seful statului, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Harta pestei porcine - ce reguli trebuie respectate in zonele afectate.

Criza pestei porcine africane, varianta de Vaslui. Un primar, catre Guvern: Va asteptam cum ii astepta Stefan cel Mare pe turci!

Primarul comunei Suletea a criticat dur interventia autoritatilor in cazul pestei porcine africane, catalogand aceasta criza ca fiind un act criminal si avertizand ca nu va permite nimanui sa ia din curte porcii oamenilor. Ciprian Tamas este cunoscut ca un edil atipic.

Raspunsul Executivului Dancila pentru Klaus Iohannis, in criza pestei porcine africane

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana a venit si raspunsul Guvernului.

CRIZA PESTEI PORCINE. Daea, intrebat daca garanteaza cu functia ca oamenii isi vor primi banii: Da, cu o conditie! (VIDEO)

In criza declansata de pesta porcina africana, Ministrul Agriculturii da vina pe presedintele Klaus Iohannis. Petre Daea sustine ca oamenii afectati, mari fermieri sau simpli sateni, nu-si primesc banii.

Gerard Depardieu, vizat in Franta de o ancheta pentru viol. Reactia actorului

O actrita il acuza pe actorul francez Gerard Depardieu de viol si agresiune sexuala. Femeia a depuso plangere. Parchetul din Paris a deschis o ancheta preliminara in acest caz, care il vizeaza pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )