Libnet.ro
UNICEF

12:15

Amnistie fiscala pentru neplata asigurarilor de sanatate restante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amnistie fiscala pentru neplata asigurarilor de sanatate restante

Peste 600. 000 de persoane au fost amnistiate fis-cal, ieri, printr-o ordonanta de urgenta adoptata de guvernul Dancila. Conform actului normativ, cetatenii care, in perioada 2015-2017, au obtinut venituri sub nivelul salariului minim brut pe tara, vor fi scutiti de la plata obligatorie a contributiei la sistemul public de asigurari de sanatate CASS). continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Amnistie fiscala pentru toti romanii cu venituri mici

Romanii care au obtinut venituri sub nivelul salariului minim brut pe tara in perioada 2015-2017 vor fi scutiti de la plata obligatorie a contributiei la sanatate CASS), a anuntat marti ministrul de.

Premierul Viorica Dancila a anuntat OUG pentru amnistie fiscala: 600.000 de romani vor fi iertati de datorii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de guvern de marti adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia fiscala pentru persoanele cu venituri modeste. Astfel prin aceasta masura.

Amnistia fiscala pentru datoriile la CASS a fost adoptata astazi

Guvernul a adoptat astazi ordonanta de urgenta prin care romanii care in perioada 2015-2017 au obtinut venituri sub nivelul salariului minim brut pe tara vor fi scutiti de la plata obligatorie a contributiei la sanatate CASS).

Lovitura pentru mafia pestelui din Europa. Peste 115 perchezitii in Romania, Italia, Spania, Franta si Ungaria. Cel putin 30 de tone de peste, confiscate

Peste 150 de perchezitii au loc in Romania, precum si in Italia, Spania, Franta si Ungaria, la o grupare formata din sute de persoane care procurau ilegal cantitati mari de peste si le vindeau in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )