Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dancila anunta investitii in mai multe zone turistice, intre care mai multe partii de schi si un port turistic la Dunare

Adevărul Adevărul,
Dancila anunta investitii in mai multe zone turistice, intre care mai multe partii de schi si un port turistic la Dunare

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi investitiii de sute de milioane de lei in mai multe zone turistice, intre care mai multe partii de schi si un port turistic la Dunare. Potrivit anunturilor facute de premier la inceputul sedintei de Guvern de joi, sute de milioane de lei vor fi investite in dezvoltarea infrastructurii turistice, respectiv in partii de schi si intr-un port turistic la Dunare, in judetul Calarasi. continuă pe Adevărul

Dancila anunta masuri pentru cresterea accesului pacientilor la medicamente

Guvernul aproba joi mai multe masuri pentru cresterea accesului pacientilor la medicamente si servicii medicale performante, masuri precum decontarea tartamentelor in strainatate sau in clinici private pentru pacientii cu afectiuni grave.

in vacanta de vara, romanii isi cauta joburi. Companiile au inregistrat cu 18% mai multe aplicari in luna iulie

Platforma de recrutare BestJobs a anuntat, luni, ca, desi luna iulie este o perioada in care cei mai multi angajati isi iau concediu, romanii au continuat sa aplice la joburi in numar chiar mai mare decat in perioadele anterioare, astfel ca firmele au inregistrat cu 18% mai multe aplicari la joburi in luna iulie si cu peste 5% mai multe aplicari fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Lovitura de teatru. Mai multe filme pentru adulti, descoperite in laptopul lui Gheorghe Dinca

In laptopul detinut de Gheorghe Dinca au fost descoperite mai multe filme cu caracater sexual. Potrivit Cancan, nu este exclusa varianta in care vor aparea si filmari cu minore in urma verificarii.

Cazul Caracal. Fost ofiter de politie judiciara: Dinca are mai multe victime pe constiinta

Fostul ofiter de politie judiciara, Valeriu Suhan, acuza ca amneziile lui Dinca sunt false si ca acesta se afla intr-o faza de negare si de respingere a crimelor comise. Mai mult, Suhan sustine ca Dinca sa nu vrea sa dea detalii despre cele doua crime deoarece are mai multe victime pe constiinta.

Cazul Caracal. Avocat: Din declaratiile date, se intrevede ideea ca mai multe persoane au sunat familia Luizei

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune ca, din declaratiile date in cadrul anchetei, a reiesit ca familia fetei a fost sunata de mai multe persoane, pentru a fi amagita, in sensul in care sa stea linistita, sa nu reclame la Politie sau la Parchet, eventual sa nu o caute.

La ceremonia de comemorare a tragediei de la Hiroshima, primarul orasului cere guvernului japonez sa depuna mai multe eforturi pentru o lume fara arme nucleare

Hiroshima a marcat cel de-al 74-lea an de la bombardamentul nuclear care a distrus orasul, iar primarul a facut un apel pentru eliminarea armelor de acest, solicitand guvernului japonz sa depuna mai multe eforturi in acest sens, scrie Globalnews.

Utile: De ce in Romania apar tot mai multe cazuri de boli tiroidiene; Ceaiul care poate elimina pietrele la rinichi

Cafeaua are tot mai mare trecere la romani. Bucuresti se afla in top 3 orase europene cu cele mai multe cafenele specializate, raportate la numarul de locuitori. Celule asemanatoare celulelor stem au fost descoperite in ficat si ar putea reprezenta sfarsitul transplanturilor hepatice. Oamenii de stiinta care au facut descoperirea sunt de parere ca aceasta ar putea sa elimine nevoia transplanturilor hepatice.

Alerta Meteo! Cod galben de vijelie in mai multe judete ale tarii

Mai multe localitati din judetele Suceava, Neamt si Iasi se afla, luni seara, sub Cod galben de vijelie. Potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de.

Mai multe persoane, amendate pentru ca i-au injurat pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru tulburarea ordinii publice sau pentru ca ar fi adus injurii oamenilor legii, transmite Mediafax.

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepselor aplicate criminalilor, violatorilor si pedofililor, prin care va introduce inclusiv pedeapsa inchisorii.

ştiri din Economie

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )