Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a adoptat amnistia fiscala. Morala Guvernului Dancila - Discoteca Teodorovici: Nu platiti taxele si impozitele la termen, le veti plati cu reducere peste cativa ani

B1 B1,
Guvernul a adoptat amnistia fiscala. Morala Guvernului Dancila - Discoteca Teodorovici: Nu platiti taxele si impozitele la termen, le veti plati cu reducere peste cativa ani

Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri ordonanta privind instituirea unor facilitati fiscale, cunoscuta mai bine drept amnistia fiscala. Prin aceasta se propun doua mecanisme alternative esalonarii la. continuă pe B1

Guvernul a adoptat amnistia fiscala. Ce datorii vor putea fi sterse

Amnistia fiscala, botezata de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici restructurare financiara, a fost adoptata miercuri de Guvern. Atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice vor putea beneficia de o serie de facilitati fiscale.

Guvernul a adoptat amnistia fiscala. Cine beneficiaza

Amnistia fiscala, denumita Ordonanta privind instituirea unor facilitati fiscale, a fost adoptata sedinta de Guvern de miercuri. Conform noului document, se propun doua mecanisme alternative esalonarii la plata.

Guvernul a adoptat amnistia fiscala. Cine sunt beneficiarii

Guvernul a adoptat, miercuri, amnistia fiscala,denumita Ordonanta privind instituirea unor facilitati fiscale, printr-o Ordonanta privind instituirea unor facilitati fiscale.

Guvernul a adoptat amnistia fiscala

Guvernul a adoptat, miercuri, amnistia fiscala, printr-o Ordonanta privind instituirea unor facilita.

Guvernul a adoptat amnistia fiscala

Guvernul a adoptat, astazi, amnistia fiscala, printr-o Ordonanta privind instituirea unor facilitati fiscale.

Amnistia fiscala, o noua palma data de Guvern bunilor platnici

Amnistia fiscala sau asa numita restructura fiscala propusa la sfarsitul lunii iunie de ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a fost adoptata, ieri, de guvernul Dancila.

Amnistia fiscala, adoptata de Guvern. Cine scapa de datoriile la ANAF

Aministia fiscala a fost adoptata in sedinta de Guvern de miercuri. Ordonanta privind instituirea unor facilitati fiscale vine in ajutorul unor datornici la stat. Cine scapa de obligatiile la ANAF? Amnistia fiscala, adoptata de Guvern Aministia fiscala, anume Ordonanta privind instituirea unor facilitati fiscale, a fost adoptata in sedinta de miercuri a Guvernului. Potrivit actului .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )