Libnet.ro
UNICEF

14:45

Guvernul aloca 500 de mii de euro pentru 1000 de gradinite cu profil sportiv

Adevărul Adevărul,
Guvernul aloca 500 de mii de euro pentru 1000 de gradinite cu profil sportiv

Guvernul va aloca 500 de mii de euro, in 2019, pentru dezvoltarea gradinitelor cu program sportiv, a anuntat premierul Viorica Dancila la reuniunea comisiei Investim in copii, investim in viitor, la care au mai participatGabriela Szabo, Camelia Potec, Gheorghe Hagi, dar si reprezentanti ai Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, institutie care deruleaza programul. continuă pe Adevărul

Guvernul aloca peste opt milioane de euro pentru programul de realizare a sistemului antigrindina

Guvernul reactioneaza rapid la recentele fenomene extreme care au afectat mii de gospodarii din Romania in ultimele zile. Si aloca o suma importanta pentru a combate grindina care a facut ravagii.

Stirile ProTV: Tanara de 30 de ani care atrage milioane de euro pentru orasul ei natal. Ce proiecte demarat

Campania Stirilor PRO TV E. Yes la vot ajunge in judetul Tulcea, la Babadag, unde o tanara de nici 30 de ani a atras milioane de euro pentru orasul in care s-a nascut.

Stirile ProTV: Tanara de 30 de ani care atrage milioane de euro pentru orasul ei natal. Ce proiecte a demarat

Campania Stirilor PRO TV E. Yes la vot ajunge in judetul Tulcea, la Babadag, unde o tanara de nici 30 de ani a atras milioane de euro pentru orasul in care s-a nascut.

Ovidiu Sandor a donat 18.000 de euro pentru salvarea Bailor Herculane: ,,Fiul meu de 11 ani mi-a spus ca trebuie sa-i ajut pe acesti tineri

Antreprenorul timisorean Ovidiu Sandor a contribuit cu 18. 000 de euro la campania de strangere de fonduri derulata in aceasta perioada pentru protejarea statiunii Baile Herculane, dubland, astfel, suma stransa pana acum de Asociatia Locus pentru.

inscrieri online: Premiu de 10.000 Euro pentru startup-uri romanesti de alimentatie

Startup-urile romanesti cu idei de afaceri in domeniul alimentatiei pot sa castige un premiu de 10. 000 de euro sau de 5. 000 de euro intr-o competitie pe Romania, finantata de Uniunea Europeana, la care se mai fac inscrieri pe internet.

Glovo, finantare de 150 milioane euro pentru cresterea echipei

Glovo, start-up cu o crestere rapida pe piata de livrari, a obtinut o runda de finantare Seria D de 150 milioane de euro, condusa de compania Lakestar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )