Libnet.ro
UNICEF

14:30

Guvernul Dancila lucreaza la strategia nationala pentru Inteligenta Artificiala

Adevărul Adevărul,
Guvernul Dancila lucreaza la strategia nationala pentru Inteligenta Artificiala

Romania se afla in proces de elaborare a primei strategii nationale in domeniul Inteligentei Artificiale, document ce va fi postat pentru dezbatere publica pana la finele anului 2019, a anuntat miercuri ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu, la reuniunea Consiliului Ministerial 2019 al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE). continuă pe Adevărul

Firmele IT romanesti: Strategia nationala pentru inteligenta artificiala trebuie sa includa masuri care sa actualizeze curricula scolara

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii spune ca sustine strategia nationala pentru Inteligenta Artificiala, anuntata recent de ministrului Comunicatiilor si Societatii Informationale, dar subliniaza ca o astfel de strategie trebuie sa includa masuri concrete prin care curricula scolara sa fie actualizata si adaptata evolutiei tehnologice a societatii.

ANIS: Strategia nationala pentru Inteligenta Artificiala trebuie sa includa masuri concrete prin care curricula scolara sa fie actualizata

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii ANIS) sustine ca o strategie nationala trebuie sa includa masuri concrete prin care curricula scolara sa fie actualizata.

Strigatul unui tanar informatician, masterand la Inteligenta Artificiala: Ne vedem la cate o bere in cinci-zece ani prin Londra, Munchen sau Barcelona?

Radu Stochitoiu, un tanar din municipiul Targu Jiu, care studiaza in prezent masteratul in Inteligenta Artificiala la Politehnica Bucuresti, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care face o analiza a clasei politice actuale si un apel la implicare din partea fiecaruia.

Strigatul unui tanar informatician, masterand la Inteligenta Artificiala: Cat mai rezista Romania pana la colaps? Suntem luati drept prosti

Radu Stochitoiu, un tanar din municipiul Targu Jiu, care studiaza in prezent masteratul in Inteligenta Artificiala la Politehnica Bucuresti, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care face o analiza a clasei politice actuale si un apel la implicare din partea fiecaruia.

O clujeana, implicata in proiecte de inteligenta artificiala si roboti finantate de Aviata SUA

Fortele Aeriene ale SUA vor investi 15 milioane de dolari pe an in proiecte de inteligenta artificiala si roboti dezvoltate de universitatea MIT, printr-un nou accelerator de cercetare demarat luni, in care este implicata si o cercetatoare originara din Cluj.

Guvernul Dancila se pregateste pentru scenariul iesirii din piata a administratorilor din Pilonul II de pensii si controlul celor 11 miliarde de euro din acest sistem

Guvernul a adoptat joi o Ordonanta de Urgenta prin care sa rezolve un vid legislativ din Pilonul II de pensii, respectiv situatia in care ies din piata toate cele sapte companii care gestioneaza cele peste 11 miliarde de euro ale celor peste 7,3 milioane de romani. Fondul de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private, controlat de ASF, va putea desfasura si activitatea de administrare speciala a activelor administratorilor care ies din piata, potrivit unui proiect de OUG obtinut de HotNews. ro. UPDATE Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici: Este o propunere facuta de ASF, aprobata astazi in Guvern, si care nu inseamna ca cineva nationalizeaza ceva. Absolut deloc.

Guvernul Dancila restituie taxa auto pana la finalul lunii mai, anunta ministrul de Finante, Eugen Teodorovici

Romanii care asteapta de ceva vreme restituirea taxei auto au un motiv de bucurie. Asta pentru ca Guvernul le va restitui banii celor care si-au cumparat masinipana la finalul lunii mai, anunta.

Guvernul Dancila promite un stadion de 32.000 de locuri la Timisoara la standarde UEFA

Guvernul PSD anunta construirea unui stadion de fotbal modern, de 32. 000 de locuri la Timisoara. Vestea a fost data de vicepremierul Daniel Suciu, aflat in vizita in orasul de pe Bega. Cat de repede? Totul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )