Libnet.ro
UNICEF

05:00

Actiunile Banca Transilvania si BRD se prabusesc la bursa

Antena3 Antena3,
Actiunile Banca Transilvania si BRD se prabusesc la bursa

Banca Transilvania TLV) se prabuseste cu 9% la bursa la minimul din 2016 incoace, in timp ce BRD se tranzactioneaza in scadere cu 6,4%, potrivit datelor BVB aferente orei 16:00. Indicele principal BET. continuă pe Antena3

Actiunile Banca Transilvania si BRD se prabusesc puternic la bursa

Banca Transilvania TLV) se prabuseste cu 9% la bursa la minimul din 2016 incoace, in timp ce BRD se tranzactioneaza in scadere cu 6,4%, potrivit datelor BVB aferente orei 16:00. Indicele principal BET.

Reactia Banca Transilvania la prabusirile de pe bursa

Actiunile Banca Transilvania au inregistrat, luni, una dintre cele mai mari scaderi pe Bursa de la Bucuresti, imediat dupa ce consilierul premierului, Darius Valcov, a detaliat cum va fi calculata taxa pe activele bancare. Reprezentantii bancii au explicat ca dezbaterile sunt facute fara ca industria sa fie consultata, in vreun fel.

BVB Peste 50% din rulaj asigurat de Banca Transilvania

A patra scadere consecutiva pentru indicii BVB Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de vineri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de 42,62 milioane de lei, sub valoarea medie zilnica inregistrata anul trecut, de circa 46 de milioane de lei, aceasta fiind cea de-a patra sedinta bursiera consecutiva in care cosurile de actiuni se depreciaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )