Libnet.ro
UNICEF

13:30

Alumil Rom Industry - profit de 255.433 de lei, in primul semestru al anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alumil Rom Industry - profit de 255.433 de lei, in primul semestru al anului

Alumil Rom Industry a inregistrat, in primele 6 luni ale acestui an, un profit in valoare de 255. 433 de lei, fata de o pierde de 972. 738 de lei in primul semestru din 2018, conform datelor remise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI: Conpet - profit net in crestere cu 44,2%

Transportatorul national de titei si produse petroliere Conpet a obtinut un profit net de 31,180 milioane de lei in primul semestru al acestui an, mai mare cu 9,554 milioane de lei 44,2%) fata de perioada corespunzatoare din anul precedent.

PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI: Sphera Franchise Group - profit in crestere cu 6,2%

Sphera Franchise Group a raportat un profit in crestere cu 6,2% din exploatarea restaurantelor in primul semestru al acestui an, la 49,4 milioane lei, si vanzari consolidate de 446 milioane de lei, mai mari cu 27,3% fata de perioada similara a anului precedent.

PROFIT NET IN SCADERE, IN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI Veniturile Sphera Franchise Group cresc cu 27%

Sphera Franchise Group SFG), care detine lanturile KFC, Pizza Hut si TacoBell, a raportat vanzari consolidate in valoare de 445,56 milioane de lei pentru primele sase luni din acest an, reprezentand o crestere de 27,3% fata de vanzarile din restaurante ale aceleiasi perioade a anului anterior, ce s-au cifrat la 350 milioane de lei, potrivit raportului transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMUL SEMESTRU DIN AN: Cresterea cu 19% a afacerilor Zentiva majoreaza profitul cu 36%

Producatorul de medicamente Zentiva SCD), fosta Sicomed, a raportat, pentru primul semestru al acestui an, un profit net de 48,94 milioane de lei, in crestere cu 36,13% fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2018, in contextul aprecierii cifrei de afaceri cu 18,91%, pana la 264,15 milioane de lei, informeaza emitentul printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute.

Profitul Electromagnetica a scazut cu 24%, in primul semestru

Electromagnetica a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 8,16 milioane lei, cu 24% mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor remise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti.

Transgaz a inregistrat in primul semestru un profit net mai mic cu 30%

Transportatorul national de gaze Transgaz a inregistrat in primul semestru un profit net mai mic cu .

IN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN Deficitul de cont curent a crescut cu circa 30%

BNR: Datoria externa totala a crescut cu 4,254 milioane euro Deficitul de cont curent a crescut cu aproape 30%, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada din 2018, conform cifrelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR) .

INS, PENTRU PRIMUL SEMESTRU: Consumul de energie electrica al populatiei a crescut cu 18,5%

Consumul final de energie electrica inregistrat in tara noastra. , in primul semestru al anului, a scazut cu 0,4% fata de aceeasi perioada din anul anterior, in timp consumul populatiei s-a majorat cu 18,5%, potrivit datelor publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS).

Banca Transilvania a avut un profit de 942,36 milioane lei, in primul semestru. Taxa bancara se ridica la 90 milioane lei

Grupul financiar romanesc Banca Transilvania BT), care cuprinde cea mai mare banca din Romania din punct de vedere al valorii activelor, a anuntat miercuri ca a inregistrat un avans de 9% al profitului net in primul semestru, fata de perioada similara a anului trecut, pana la 942,36 milioane lei.

IN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI: Oil Terminal trece pe profit cu un rezultat net de 4,61 milioane de lei

Oil Terminal OIL), operatorul terminalului petrolier de la Marea Neagra, a obtinut un profit net de 4,61 milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, spre deosebire de o pierdere neta de 1,07 milioane de lei inregistrata in anul anterior, in conditiile in care cifra de afaceri a societatii a urcat cu circa 20% in S1 2019, la 81,6 milioane de lei, se arata in rezultatele financiare semestriale ale OIL, publicate astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )