Libnet.ro
UNICEF

09:00

Antitrust: Italia a amendat Facebook cu 7 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Antitrust: Italia a amendat Facebook cu 7 milioane de euro

Autoritatea Antitrust Italia sanctioneaza din nou Facebook pentru prelucrarea inselatoare a datelor abonatilor. Facebook Ireland Ltd. si Facebook Inc. nu au respectat avertismentul de eliminare a practicii incorecte privind utilizarea datelor utilizatorilor si nu au publicat declaratia de rectificare solicitata de autoritate, scrie presa italiana. continuă pe Hotnews

ITALIA Autoritatea Antitrust Italia sanctioneaza din nou Facebook

Autoritatea Antitrust Italia sanctioneaza din nou Facebook pentru prelucrarea inselatoare a datelor abonatilor, transmite Il Fatto Quotidiano, citata de g4media.

Nou fond de 200 milioane Euro pentru startup-uri IT est-europene, cu implicarea unui investitor roman

Earlybird Digital East Fund, in care este implicat si un investitor roman, a lansat un fond succesor de 200 de milioane de euro pentru finantarea startup-urilor IT din Europa Centrala si de Est, potrivit unui anunt postat joi pe LinkedIn.

Noi finantari de 3-5 milioane Euro pentru startup-uri IT europene, printr-un fond sustinut de Uniunea Europeana

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de 3-5 milioane de euro, printr-un fond de investitii lansat, zilele trecute, de antreprenori si investitori cu experienta in proiecte ca MariaDB si MySQL, cu sustinerea Uniunii Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )