Libnet.ro
UNICEF

11:31

ASTAZI: Finantele au atras peste 500 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI: Finantele au atras peste 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 500 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 51 de luni, la un randament mediu de 4,02% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Rectificare bugetara negativa de peste 600 milioane lei la Primaria Capitalei Se taie bani de la institutiile de spectacol, biserici, statui, investitii UPDATE Reactia primarului Gabriela Firea

Primaria Capitalei propune o rectificare bugetara negativa de 608 milioane lei, bugetul ramas fiind de 6,2 miliarde lei, potrivit unui proiect de hotarare afisat pe site. Rectificarea este necesara dupa ce impozitul pe venit a scazut la 10%, iar cotele defalcate care ajung la administratia locala nu au crescut si Guvernul nu a dat banii promisi pentru echilibrarea bugetelor. Cele peste 600 milioane lei se taie de la cultura si biserici 90 milioane lei), invatamant - 35 milioane lei, subventia la caldura 288 milioane lei), dar municipalitatea se imprumuta pentru plata ei, dar si de la investitii.

IN 2018 Romgaz a sponsorizat cu 14 milioane lei cluburile sportive si spitalele

Producatorul de gaze Romgaz, una din cele mai profitabile companii de stat, a acordat anul trecut sponzorizari de 14 milioane lei, in domeniile medical si sanatate, dar si educatie, invatamant, social si sport, arata raportul de sustenabilitate publicat pe site-ul companiei.

Botswana: Peste 500 de vulturi din specii aflate pe cale de disparitie au fost gasiti morti

Mai mult de 500 de vulturi din specii aflate pe cale de disparitie au murit otraviti in Botswana, potrivit oficialilor locali. in nord-estul tarii au fost gasiti in total 537 de vulturi si doua acvile de stepa, desi nu este clar cand sau ce le-a provocat decesul, scrie BBC.

Google a eliminat peste 3 milioane de firme false de pe Maps, intr-un singur an

Tot soiul de escroci creeaza conturi false de firme pe Google Maps, inducand lumea in eroare, iar compania de tehnologie elimina in fiecare zi mii de astfel de afaceri false, cu o echipa dedicata acestui proces. Numai in 2018, peste 3 milioane de conturi false de afaceri au fost date jos de pe harta Google, iar 90% dintre acestea nu au apucat sa fie vazute de utilizatori, a mentionat compania americana.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )