Libnet.ro
UNICEF

05:15

ATENTIE, romani! La final de decembrie, DISPARE una dintre cele mai utilizate bancnote

B1 B1,
ATENTIE, romani! La final de decembrie, DISPARE una dintre cele mai utilizate bancnote

Bancnota de 500 de euro nu se va mai tipari, incepand de anul viitor, potrivit datelor Bancii Centrale Europene BCE). Totusi, aceasta va putea fi folosita in continuare pentru efectuarea platilor si. continuă pe B1

Demi Moore, la 56 de ani: 3 casnicii, o silueta de balerina si multe operatii estetice. E una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood!

E una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood, avand in palmaresul sau zeci de roluri de succes si doua nominalizari la Globurile de Aur. Zilele trecute, Demi Moore a implinit 56 de ani, varsta.

Ce TRAGEDIE... Din pacate nu s-a mai putut face nimic: A murit una dintre cele mai emblematice figuri ale muzicii romanesti... (FOTO)

Profesorul Romeo Talmaciu din judetul Vaslui care si-a dedicat intreaga viata muzicii si a murit pentru muzica a murit la doar 52de ani. Dascalul ramane un adevarat ambasador al Vasluiului, creatia .

Acccidentare ingrozitoare suferita de una din cele mai importante handbaliste a Romaniei: Off! Cat imi doream sa merg la Campionatul European (VIDEO)

Momente de cosmar in timpul meciului dintre SCM Craiova si Minaur Baia Mare! Centrul Ana Maria Ticu, una din cele mai in forma jucatoare din Romania, a suferit o accidentare teribila la bratul drept. in.

Una dintre victimele exploziei din Mures, transferate ieri n Belgia, a murit

Una dintre victimele exploziei din judetul Mures, transferate ieri la un spital din Belgia, a murit, a anuntat luni ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Victima este o femeie in varsta de 69 de ani care avea arsuri pe 75% din suprafata corpului.

Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit, sambata seara, Premiul Thomas Mann 2018, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane. La ceremonia din orasul Lubeck au participat scriitorul si traducatorul Ernest Wichner care a tinut Laudatio, poetul si editorul Michael Kruger care a citit discursul de multumire, editorul austriac Herbert Ohrlinger si traducatoarea suedeza Inger Johansson. Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe pagina lui de Facebook ca la ceremonie au participat si presedintele Societatii Thomas Mann si primarul orasului Lubeck.

Unul dintre cele sapte filme pierdute Oswald a fost gasit n Japonia. Arhiva Disney a confirmat ca filmul este autentic

Unul dintre cele mai vechi filme ale lui Walt Disney a fos Hotnews t descoperit in Japonia. Un istoric de anime a avut desenele animat vreme de 70 de ani inainte de a-si da seama ca este unul din sapte filme pierdute, scriu cei de la BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )