Libnet.ro
UNICEF

11:30

Bitcoin a depasit capitalizare spectaculoasa de 1 trilion de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bitcoin a depasit capitalizare spectaculoasa de 1 trilion de dolari

Valoarea de piata a Bitcoin a depasit astazi capitalizare spectaculoasa de 1 trilion de dolari, potrivit datelor Coindesk. continuă pe Ziarul Bursa

XTB: Bitcoin ar putea atinge o capitalizare spectaculoasa de 1 trilion de dolari

Capitalizarea Bitcoin este pe punctul de a atinge 1 trilion de dolari, dupa ce moneda digitala a depasit, pe 17 februarie, pragul istoric de 50. 000 de dolari, suma suficient de ridicata sa atraga atentia bancilor centrale, afirma Claudiu Cazacu, Consulting Strategist in cadrul XTB.

Bitcoin a depasit pragul istoric de 50.000 de dolari. Cat valora un bitcoin la inceputul anului 2020

Bitcoin a depasit, marti, pragul istoric de 50. 000 de dolari, continuand o tendinta de apreciere alimentata de interesul marilor banci si companii precum Tesla, informeaza AFP.

XTB: Bitcoin a depasit 50.000 de dolari pe unitate, pentru prima data in istorie

Valoarea de piata a Bitcoin se afla la cateva procente de nivelul care i-ar da o capitalizare spectaculoasa de 1 trilion de dolari. Cifra nu este doar un reper simbolic. Suma este suficient de ridicata incat sa atraga o atentie serioasa bancilor centrale. Pentru moment, riscul principal ar fi ca Bitcoin sa devina victima propriului succes, este de parere Claudiu Cazacu, conform unui comunicat de presa remis de XTB.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )