Libnet.ro
UNICEF

17:15

Business report: 5.000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata. Jaful de la Unifarm. Harta judetelor unde scolile ar putea sa se redeschida. Bombele cu azotat din porturile Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Business report: 5.000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata. Jaful de la Unifarm. Harta judetelor unde scolile ar putea sa se redeschida. Bombele cu azotat din porturile Romaniei

Vedetele iau 5. 000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata * Jaful de la Unifarm * Radioul public: peste o suta de sefi, datorii de 33 de milioane de lei * Harta judetelor unde scolile ar putea sa fie redeschise * Afaceri de milioane in starea de urgenta * Cea mai invaluita de mister tranzactie cu titluri de stat * Bombele cu azotat din porturile Romaniei * Consiliul Concurentei supune dezbaterii angajamentele BRD, Raiffeisen si BCR pentru a deveni actionari ai CIT One * Munca decenta si cresterea economica: o comparatie Romania Polonia * Analiza statistica a datelor Covid. Prognoza pentru 8 septembrie * in partida Romania - Zona Euro, scorul e de 2,5 la 0,4. in repriza de inflatie. continuă pe Hotnews

CSU Craiova a realizat al doilea transfer al verii! Negocieri si pentru trei jucatori ai lui Hagi

CSU Craiova este cea mai activa echipa pe piata transferurilor. Se negociaza in aceasta perioada cu foarte multi jucatori, iar doua mutari au fost deja oficializate. Dupa revenirea lui Vladimir Screciu, oltenii au anuntat astazi ca au batut palma si pentru Marius Constantin. 000 de euro este pretul care va fi platit pentru veteranul care .

Se dau 1.000 de euro pentru romani. Cine sunt persoanele care beneficiaza

Se dau 1. 000 de euro pentru romanii care au suferit de coronavirus, iar acum se hotarasc sa doneze plasma pentru tratarea altor pacienti. Autoritatile au nevoie din ce in ce mai mult de plasma de la pacientii vindecati de coronavirus, mai ales dupa explozia de noi cazuri. Romanii care s-au vindecat de coronavirus pot primi .

Se dau bani de la stat. 2.000 de euro pentru mii de romani. Cine primeste banii

Romanii pot primi un ajutor de la stat, in valoare de 2000 de euro pentru cheltuieli precum plata datoriilor si achizitia de echipamente si utilaje. Cine primeste bani de la stat. Care sunt romanii ce primesc 2000 de euro Prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, in contextul pandemiei COVID-19, potrivit unei Ordonante de Urgenta a .

Business report: 10 cm in minus la statura te pot costa 1.000euro in minus la salariu. Salariile sefilor peste pensii si asigurari redevin publice. intoarcerea la scoala in pandemia de Covid-19. Greseala domnului Puiu

10 cm in minus la statura te pot costa 1. 000euro in minus la salariu * Efectele pandemiei pe piata imobiliara * Salariile sefilor peste pensii si asigurari vor fi iar publice * Efectele inchiderii teraselor: creste numarul turistilor familisti, scade cel al tinerilor dornici de distractie * intoarcerea la scoala in pandemia de Covid-19: scenarii de succes, scenarii de cosmar * Impactul pandemiei asupra industriei auto: cum se descurca Romania * O datorie pentru copii si nepoti * Marirea pensiilor si alocatiilor ar creste consumul, deci ar sustine economia, spune Tariceanu * Greseala domnului Puiu * incep restructurarile masive la Tarom.

Cum va cheltui Romania miliardele de euro pentru redresare din criza COVID-19: Irigatiile si tehnologia, printre prioritati

Irigatiile si tehnologia se numara printre prioritatile de investitii ale Romaniei din miliardele de euro alocate de Uniunea Europeana prin Mecanismul de redresare si rezilienta, noua sursa de bani europeni creata pentru iesirea din criza coronavirus COVID-19. Cat, cum si cand va investi Romania din acest mecanism?.

Bani pentru elevi. 200 de euro pentru fiecare copil. Vor beneficia 200.000 de elevi

Pentru a putea urma cursurile online, elevii care invata in scolile gimnaziale din regiunile slab dezvoltate ale Romaniei ar putea primi tablete conectate la internet, precum si alte dispozitive electronice. in plus, scolile ar putea fi dotate cu echipamente de protectie, precum dezinfectanti sau containere mobile sanitare. Masurile sunt stipulate intr-un proiect de ordonanta de .

Ajutor UE in valoare de 88,9 milioane de euro pentru Croatia, in urma cutremurului

Comisia Europeana a anuntat marti o prima transa a ajutorului financiar in valoare de 88,9 milioane de euro acordat Croatiei, prin Fondul de solidaritate al UE FSUE), in urma cutremurului devastator care a lovit orasul Zagreb si imprejurimile acestuia la 22 martie 2020. Este vorba despre o contributie la eforturile tarii de a oferi sprijin populatiei si de a reface infrastructurile si serviciile esentiale, precizeaza institutia intr-un comunicat de presa, citat de News.

Ajutoarele de 1 miliard euro pentru firme si PFA: propunerea oficiala de Ghid al solicitantului

Ministerul Fondurilor Europene a scos in consultare publica Ghid al solicitantului pentru fondurile europene de 1 miliard de euro din cele 3 linii de ajutoare pentru PFA, ONG-uri si firme, pentru recuperarea din criza coronavirus COVID-19.

Se dau bani! 1.000 de euro pentru donatorii de plasma- Anuntul facut acum de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea va propune CGMB un proiect care sa ii stimuleze pe cei care au suferit de Covid-19 sa doneze plasma. Astfel acestia ar urma sa primeasca tichete in valoare de 1000 de euro. Tocmai pentru ca cei aproape 30 000 de pacienti trecuti prin infectia Sars-Cov2 ar putea sa-i salveze pe cei care au forme mai dificile.

Comunitatea internationala mobilizeaza 252,7 milioane de euro pentru Liban

O suma de 252,7 milioane de euro va fi mobilizata de comunitatea internationala pentru a ajuta la recuperarea Libanului in urma dezastrului provocat de explozia din portul Beirut si situatiei economice dificile in care se afla aceasta tara, conform Agerpres. Banii ar urma sa fie distribuiti direct populatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )