Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine a incasat cele mai mari subventii din agricultura din Romania. Arabii din Insula Brailei conduc

Adevărul Adevărul,
Cine a incasat cele mai mari subventii din agricultura din Romania. Arabii din Insula Brailei conduc

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut peste 53,1 de milioane de euro, mai mult cu peste 23 milioane de euro fata de anul 2018, conform datelor transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA). continuă pe Adevărul

Concurenti Mireasa, sezonul 2. Bursa zvonurilor: cine are cele mai mari sanse sa castige

Reality show-ul Mireasa de la Antena 1, s afla deja la cel de-al doilea sezon. Telespectatorii pot urmari aceasta emisiunea de Luni pana Vineri, de la 14:00 si sambata, in Gala, de la ora 13:30. Se pare ca acest sezon a ajuns deja la jumatate, asa ca telespectatorii au inceput deja sa faca pronosticuri cu .

Cat de mult respecta firmele de asigurari drepturile consumatorilor: Euroins si City Insurance au cele mai mari nereguli in plata dosarelor de dauna

Euroins este societatea de asigurare cu cele mai mari disfunctionalitati in activitatea de instrumentare si lichidare a dosarelor de dauna, urmata la o distanta semnificativa de City Insurance, arata o analiza a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) privind conduita firmelor de asigurari. ASF a analizat doar firmele de asigurari care au primit cele mai multe reclamatii de la asigurati, fiind luate in calcul 17. 745 de petitii.

Mitropolitul Teofan, despre interdictiile privind pelerinajul de Sfanta Parascheva: Moldova traieste una dintre cele mai triste perioade din istoria sa

Mitropolitul Teofan al Moldovei si Bucovinei, a declarat, joi, ca decizia autoritatilor de a interzice celor care nu au domiciliul in Iasi sa participe la evenimentele dedicate Sfintei Cuvioase Parascheva este discriminatorie, scrie Agerpres. El sustine ca masura, care a fost adoptata pentru prima data in istorie, incalca numeroase prevederi legale si principii internationale ce protejeaza libertatea de manifestare religioasa.

Vin scumpirile peste romani. Pentru ce vor scoate mai multi bani din buzunar desi sunt saraci

Vesti proaste pentru toti romanii: vine un val de scumpiri in cateva zile. Cele mai mari preturi se vor inregistra la alimente si carburanti. Mai pe scurt, vin scumpirile peste romani fix la doua lucruri esentiale pentru ei. Vin scumpirile peste romani la carne si carburanti Din pacate, avem o veste proasta pentru toti romanii .

Navalnii, Putin, Schroder si cei mai puternici oameni din lume (DW)

Politica e si despre putere. Cine e cel mai puternic om din lume? Liderul american, s-a spus. Or, el e obligat sa dea socoteala de care dictatorii sunt mult timp scutiti. Dar si lor le e frica: de adevarul din cuvinte, scrie Petre M. Iancu, intr-o opinie publicata de DW.

Cele mai proaste combinatii alimentare pe care le fac romanii. inceteaza sa mai mananci asa daca tii la tine

Cu toate ca gusturile s-au mai rafinat in ultimii ani, iar meniurile au devenit tot mai sofisticate si mai diversificate, oamenii fac mari greseli inca atunci cand vine vorba de alimentatie. Astfel ca unele combinatii sunt adevarate bombe calorice, pe care ar trebui sa le eviti. Cele mai proaste combinatii alimentare pe care le fac .

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare frauda din istoria sa. Printre escroci figureaza si romani

Ajutoarele de pandemie reprezinta o adevarata sursa de imbogatire pentru unii, de regula in mod fraudulos. Marea Britanie tocmai a descoperit ca ar putea sa aiba pierderi de pana la 26 de miliarde de dolari, ceea ce ar insemna una dintre cele mai mari fraude din istoria sa.

Economia globala se confrunta cu cea mai proasta situatie din ultima suta de ani si lideri de mari companii cer reforme urgente

Economia globala este in cea mai proasta situatie din ultima suta de ani, avertizeaza Yousef Al-Benyan, presedintele lui Business Twenty B20), un grup al directorilor generali CEOs) de inalt nivel din toata lumea care vrea sa reprezinte vocea comunitatii de afaceri din toate sectoarele economiei tarilor Grupului celor 20.

CORONAVIRUS |Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu: Directiile de Sanatate Publica au fost cele mai putin pregatite pentru un rol central intr-o criza sanitara (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a declarat duminica. in cadrul emisiunii Talk B1, ca Directiile de Sanatate Publica DSP) au fost cele mai putin pregatite pentru gestionarea.

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )