Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia a scazut in al doilea trimestru cu cel mai sever ritm de la inceputul anilor 1990. Ce spun economistii

Hotnews Hotnews,
 Economia a scazut in al doilea trimestru cu cel mai sever ritm de la inceputul anilor 1990. Ce spun economistii

Datele privind PIB indica ajustarea economiei in al doilea trimestru al anului curent cu cel mai sever ritm de la inceputul anilor 1990, evolutie determinata de incidenta pandemiei si consecintele acestui soc fara precedent in perioada postbelica. Astfel, PIB-ul a scazut cu un ritm trimestrial de 12. 3% in trimestrul al doilea, dupa cresterea cu 0. 3% din primul trimestru, se arata intr-un raport destinat investitorilor, transmis vineri de Banca Transilvania. La randul lor, BCR isi mentine prognoza de crestere economica de -4,7% in 2020, amintind ca INS a mentionat in comunicatul de astazi ca datele din trimestrul doi sunt supuse incertitudinilor si ca revizuirile viitoare ale datelor ar putea fi mai mari decat de obicei. continuă pe Hotnews

Huawei a livrat cele mai multe smartphon-uri din lume in al doilea trimestru al anului

Huawei a livrat in al doilea trimestru al anului 2020, mai multe smartphone-uri in intreaga lume decat oricare alta companie. Compania a livrat, in aceasta perioada, 55,8 milioane de dispozitive, cu 5% mai putine fata de rezultatele anuale inregistrate pana in prezent, conform unui studiu Canalys, anunta compania de telefonie mobila printr-un comunicat de presa remis astazi.

Digi a incasat venituri in valoare de 310 milioane de euro in al doilea trimestru

Grupul Digi Communications N. a anuntat, azi, 14 august 2020, rezultatele financiare aferente celui de-al doilea trimestru al anului 2020, incheiat la 30 iunie 2020, cu venituri in crestere cu 5 %, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior EUR 310 milioane, fata de 294 milioane EUR) si un progres al unitatilor generatoare de venituri RGU) la 16,9 milioane de la 15,5 milioane, la 30 iunie 2019. EBITDA ajustat a fost de 115 milioane EUR inclusiv IFRS 16), o crestere cu 6 % fata de aceeasi perioada a anului 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei, in regiune (analiza SeeNews)

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei din intreaga regiune SEE Europa de Sud-Est), din cauza ponderii industriei grele si a dependentei ridicate de comertul si investitiile internationale, se arata intr-o analiza a SeeNews, o platforma de afaceri.

Cat a scazut numarul nou-nascutilor din Romania. Este cel mai mic numar din ultimii 7 ani

In primele sase luni ale anului 2020 s-a inregistrat cel mai mic numar de nou-nascuti din ultimii 7 ani. Mai mult decat atat, numarul casatoriilor a fost la ranul lui mai mic, fata de cel inregistrat in.

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Cel mai bine platiti actori de la Hollywood: pe primul loc s-a clasat actorul Dwayne Johnson cu venituri de 89,4 milioane de dolari

Dwayne The Rock Johnson a devenit cel mai bine platit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv. Actorul a inregistrat venituri de 89,4 milioane de dolari.

Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume. Primul din lista a castigat 87,5 milioane de dolari in ultimul an

Cel mai bine platit actor din lume, pentru al doilea an consecutiv, este Dwayne the Rock Johnson, a stabilit revista Forbes.

Cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru care ofera o reducere colosala

Matthew Perry incearca inca de anul trecut sa-si vanda apartamentul inspirat din filmul Batman. Celebrul actor a cerut initial 35 de milioane de dolari, insa nu a primit nicio oferta. Apartamentul a fost cumparat in anul 2017 pentru 20 de milioane de dolari. Acesta a fost cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru .

Cel mai vechi restaurant din lume, deschis in 1725, afectat de pandemia de COVID-19. Acum serveste de 10 ori mai putini clienti

Pana si cel mai vechi restaurant din lume a fost afectat de pandemia de coronavirus. Restaurantul Botin din Madrid, Spania, a fost deschis in 1725 si detine recordul Guinness pentru cel mai vechi restaurant.

Charlie Chaplin si-a maltratat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care l-am intalnit

Celebrul Charlie Chaplin nu este chiar mieluselul pe care il stim de la televizor. in viata reala, actorul a facut dragoste cu peste 2000 de femei, a avut 4 sotii pe care le-a maltratat si si-a abandonat unii dintre copii. Charlie Chaplin si-a abuzat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )