Libnet.ro
UNICEF

15:15

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a costului orar al fortei de munca din UE

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a costului orar al fortei de munca din UE

Costul total al fortei de munca in Romania a inregistrat cea mare crestere din randul statelor membre ale Uniunii Europene UE), in trimestrul doi din 2018, comparativ cu perioada similara din 2017, conform datelor publicate vineri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat). continuă pe Adevărul

Cum au trait romanii in anul cu cea mai mare crestere economica de la criza: abia au tinut pasul cu cheltuielile curente, nu au mers la medic pentru ca nu aveau bani

Desi anul trecut economia romaneasca a crescut cu cel mai mare avans din 2008 pana in prezent, acest lucru nu s-a vazut si in traiul romanilor. Opt din zece gospodarii spun ca au dificultati cu cheltuielile curente ale vietii, o treime au avut restante repetate la plata facturilor, iar multi romani nu isi permit nici sa mearga la doctor.

Cea mai mare pensie din Romania bate si recorduri din UE

Cum a ajuns Romania, una dintre cele mai sarace tari din Uniunea Europeana, sa aiba cei mai bogati pensionari din Europa? Simplu. Prin noua lege a pensiilor data de PSD-ALDE, fara sa ia in calcul anumite dezechilibre provocate de pensiile speciale. Sigur, este vorba doar despre anumiti pensionari, nu despre cei care se chinuie in [] .

Care sunt universitatile cu cea mai mare rata de angajare dupa absolvire. Ce institutie din Romania este inclusa in clasament

Numarul studentilor romani care pleaca la studii in afara pentru a-si creste sansa de gasire a unui job creste anual cu 20% doar in 2017 fiind inregistrati mii de tineri), arata Integral Edu. Cei care vor sa le calce pe urme se pot orienta catre universitatile de top din SUA, Australia, Marea Britanie sau alte tari din Europa, care se mentin si anul acesta pe primele locuri in Top 500 al universitatilor cu cea mai mare rata de angajabilitate.

Un roman are cea mai mare pensie de stat din UE. Ce meserie a avut si cati bani ridica lunar de la Posta

Cea mai mare pensie din Romania a crescut in anul 2018 cu aproximativ 50% ajungand de la 34. 700 lei la 51. 334 lei! Este cea mai mare pensie de stat din UE. La inceputul lunii august 2018, din informatiile.

Revoltator. Romania, una dintre cele mai sarace tari din UE, are pensionarul cu cea mai mare pensie din UE

Cea mai mare pensie din Romania a crescut in anul 2018 cu aproximativ 50% ajungand de la 34. 700 lei la 51. 334 lei! Este cea mai mare pensie de stat din UE, potrivit realitatea. net.

Guvernarea Dragnea goleste Romania. Suntem tara cu cea mai mare diaspora

Raport ingrijorator. Romania ocupa primul loc in topul tarilor din Uniunea Europeana cu cei mai multi cetateni plecati in strainatate. Semnalul de alarma este tras de Banca Nationala a Romaniei, care arata ca cei care aleg sa plece sunt mai ales romanii care au un impact direct asupra pietei muncii.

Cea mai mare greseala pe care o fac toate cuplurile cand fac sex

Iata cele mai des intalnite greseli sexuale pe care oamenii le fac si cum sa te feresti de ele, potrivit ivillage. com. Nu faci niciodata prima miscare Sunt unii barbati si unele femei care pur si.

Dorinta cea mai mare a Andreei Cristea, cu doar doua luni inainte sa moara in urma atacului de la Londra din martie 2017: O sa fie cel mai bun an al meu

Audierile martorilor in cazul atacului din 22 martie 2017 au inceput luni, 10 septembrie, la principala instanta juridica din Londra Old Bailey, cum este cunoscuta). in lovitura terorista au murit 5 oameni, inclusiv o tanara romanca, Andreea Cristea, care isi propusese ca anul 2017 sa fie cel mai bun an din viata ei.

Eurostat: Romania, printre tarile care au facut cele mai putine angajari in trimestrul al doilea din 2018

Numarul angajarilor din cel de-al doilea trimestru a scazut in Romania, Letonia si Portugalia cu 0,3%, cea mai mare scadere inregistrata in Uniunea Europeana, a informat marti Eurostat, oficiul statistic european.

Teodorovici crede ca statul poate recupera 63 miliarde de lei de la firmele aflate in insolventa. Suma este de 5 ori mai mare decat cea anuntata in iulie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a anuntat marti seara ca din zona gri a insolventelor statul poate recupera 63 miliarde de lei, suma de cinci ori mai mare decat cea pe care o anuntase spre sfarsitul lunii iulie. Legea actuala protejeaza firmele aflate in insolventa de executarea silita. Oficialul promite ca actul normativ va fi schimbat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )