Libnet.ro
UNICEF

05:15

Eurostat: Romania, cele mai mari cresteri de preturi din UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurostat: Romania, cele mai mari cresteri de preturi din UE

Romania a inregistrat, in martie, o rata anuala a inflatiei de 4,2%, cea mai mare din Uniunea Europeana UE) si de trei ori mai mare decat media zonei euro 1,4%), potrivit datelor anuntate, miercuri, de Eurostat. continuă pe Wall-Street Ro

Reactia PSD la atacurile lui Iohannis privind masurile din Sanatate: Toata lumea stie ca noi am acordat cele mai mari cresteri salariale

PSD a transmis, marti seara, ca atacul presedintelui Klaus Iohannis la actiunile Guvernului in domeniul Sanatatii denota o ipocrizie jignitoare la adresa opiniei publice din Romania, in conditiile in care PNL, partid care-l sustine pe seful statului, a taiat cu 25% salariile celor care lucreaza in Sanatate.

Cum a fost jefuita Romania de afaceristi straini in complicitate cu politicieni si ofiteri romani. Cele mai mari tunuri date

Romania a fost marcata, inca de la inceputurile sale ca stat, de coruptie si afaceri cu bani publici. inca din zorii constituirii Romaniei moderne, tara a fost zguduita de cateva scandaluri uriase privind afaceri pe bani publici.

Game of Thrones: Un algoritm de inteligenta artificiala calculeaza cine are cele mai mari sanse sa moara in sezonul 8

Moartea imprevizibila a personajelor din Game of Thrones a fost inca din primul sezon un element principal al serialului. Chiar atunci cand ai senzatia ca actiunea nu ar mai avea sens fara un anumit personaj, acesta poate sfarsi in diferite moduri. Astfel apare intrebarea: cine urmeaza? Odata cu lansarea sezonului final, o echipa din cadrul Universitatii Tehnice din Munchen UTM) a incercat sa raspunda la aceasta intrebare utilizand date pentru a antrena un algoritm de inteligenta artificiala similar celor folosite de firmele de asigurari medicale si de viata.

Bulgaria si Turcia au cele mai mari sanse sa gazduiasca o uzina Volkswagen

Procesul de cautare pentru o locatie unde va fi construita noua uzina Volkswagen din Europa de Est a intrat pe ultima suta de metri si potrivit agentiei de presa germane DPA, in cursa au mai ramas doar doua tari: Bulgaria si Turcia, informeaza cotidianul Handelsblatt.

HOROSCOP. Nativii din zodiac cu cele mai mari sanse sa devina lideri

Succesul pe plan profesional poate fi atins de cei pasionati, care muncesc mult si care sunt interesati constant sa se autodepaseasca. Desi succesul nu tine neaparat de zodia in care te-ai nascut,.

Armata SUA lucreaza la noi sisteme de camuflaj, pentru a-i proteja pe soldati de cele mai mari amenintari

Armata americana lucreaza la noi sisteme de camuflaj pentru a-i proteja pe soldatii care vor purta razboaie pe viitoare campuri de lupta, potrivit unui discurs sustinut de un general de armata in fata parlamentarilor SUA, marti.

Cum arata una dintre cele mai circulate strazi din Ploiesti, reabilitata cu 13 milioane de euro. Asfaltul a fost turnat direct peste pamant

Soseaua de Vest, una dintre cele mai circulate artere rutiere din municipiul Ploiesti, reabilitata cu 13,6 milioane de euro, a inceput sa se degradeze la doar trei ani de la reparatii.

Salarii mai mari la Transporturi, chiar daca autostrazile bat pasul pe loc

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc vrea sa le dea salarii cu 35% mai mari angajatilor din minister, desi autostrazile si drumurile din Romania bat pasul pe loc.

Cele mai amuzante faze, candidati de tot rasul

Adrian Ursu si Mircea Badea au prezentat, duminica, la Editie speciala, cele mai amuzante faze cu candidati din Romania.

Adrian Ursu si Mircea Badea prezinta cele mai amuzante faze din politica romaneasca. Cum se fac de ras candidatii

Adrian Ursu si Mircea Badea au prezentat, duminica, la Editie speciala, cele mai amuzante faze cu candidati din Romania.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )