Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook, amendata cu 7 miliarde de euro in Italia pentru colectarea datelor personale ale utilizatorilor

B1 B1,
Facebook, amendata cu 7 miliarde de euro in Italia pentru colectarea datelor personale ale utilizatorilor

Facebook a fost amendata in italia de catre autoritatile antitrust din cauza modului in care a colectat datele personale ale utilizatorilor. Compania a fost sanctionata cu 7 milioane de euro. Potrivit. continuă pe B1

4 miliarde euro - prefinantare accesibila dupa aprobarea de catre guvern a PNRR

Autoritatile de la Bucuresti vor primi 4 miliarde euro, reprezentand prefinantare prin Mecanismul de Redresare si Rezilienta, a declarat, ieri, deputatul european Siegfried Muresan PNLPPE) in cadrul videoconferintei de presa organizata de Biroul Parlamentului European in Romania.

Investitiile directe ale nerezidentilor s-au injumatatit in pandemie, coborand sub 2 miliarde de euro

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au fost de 1,9 miliarde de euro anul trecut fata de 4,8 miliarde de euro in 2019, arata datele BNR publicate luni. Participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit net estimat) au insumat valoarea neta de 3,9 miliarde de euro, dar creditele intragrup au inregistrat valoarea neta negativa de 2, 03 miliarde euro. Creditele intragrup sunt finantarile acordate operatiunilor din Romania de la firma-mama. Valoarea negativa inseamna rambursarea acestor finantari acordate in trecut.

ANALIZA BUCHAREST REAL ESTATE CLUB: Peste 3.5 miliarde euro investitii active in marile proiecte imobiliare din Bucuresti

Bucurestiul atrage investitii de peste 3. 5 miliarde EUR in proiecte de anvergura, cu livrare intre 2020 - 2023, conform celei mai recente analize de piata realizate de BUCHAREST REAL ESTATE CLUB - THE NEW FACE OF BUCHAREST, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )