Libnet.ro
UNICEF

10:30

Facebook va plati 650 de milioane de dolari pentru a clasa un proces in care a fost acuzata de colectarea ilegala a datelor biometrice

Hotnews Hotnews,
 Facebook va plati 650 de milioane de dolari pentru a clasa un proces in care a fost acuzata de colectarea ilegala a datelor biometrice

Un judecator federal american a aprobat plata a 650 de milioane de dolari de catre Facebook pentru a pune capat unei dispute privind confidentialitatea, caz ce a implicat compania din California si 1. 6 milioane de utilizatori din statul Illinois, informeaza The Guardian, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

SUA: Facebook va plati 650 de milioane de dolari intr-o disputa privind confidentialitatea

Un judecator federal american a dat aprobarea finala privind plata a 650 de milioane de dolari de catre Facebook pentru a pune capat unei dispute privind confidentialitatea, caz ce a implicat grupul din California si 1. 6 milioane de utilizatori din statul Illinois, informeaza AFP.

Digi24: FBI cauta sa-l aresteze pe bucatarul lui Putin si a pus o recompensa de 250.000 de dolari pentru prinderea sa

Magnatul rus Evgheni Prigojin, apropiat al Kremlinului cunoscut drept bucatarul lui Putin si care este presupusul finantator al grupului de mercenari rusi Wagner, a ajuns pe lista infractorilor cautati de FBI, care a pus o recompensa de 250. 000 de dolari pentru orice informatie care ar duce la arestarea sa, informeaza The Moscow Times.

Holde Agri Invest raporteaza venituri de 47 milioane de lei si un profit net de peste 5 milioane lei pentru anul 2020

Holde Agri Invest SA raporteaza venituri consolidate de 46,8 milioane de lei si un profit net de 5,3 milioane lei pentru anul 2020. Pe parcursul anului trecut compania a recoltat 24. 003 tone din exploatarea a 7. 830 de hectare, din care 2. 320 de hectare au fost exploatate in regim bio. Holde Agri Invest este listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti din luna octombrie 2020, conform unui comunicat remis redactiei.

Au fost lansate licitatii in valoare de 97 milioane lei pentru modernizarea caii ferate Bucuresti - Craiova

Putine zone din reteaua feroviara au decazut atat de mult precum cei 209 km dintre Capitala si Craiova, unde cel mai rapid tren face acum peste 3 ore, in timp ce in 1998 facea 2 ore si 10 minute. Lucrurile ar putea sa se schimbe fiindca CFR SA a lansat licitatiile deschise, in valoare totala de 97,2 miloane de lei, pentru studiile de fezabilitate si proiectele tehnice necesare modernizarii liniei de cale ferata Bucuresti - Craiova.

Cseke Atilla, ministrul Dezvoltarii: Dupa aprobarea bugetului, vom da drumul la o finantare de 380 milioane lei pentru cadastrare sectoriala, cu 2.371 de UAT-uri beneficiare (VIDEO)

Cseke Atilla, ministrul Dezvoltarii si Lucrarilor Publice, a anuntat vineri ca, dupa aprobarea bugetului de stat pentru anul 2021, Guvernul va demara o finantare de 380 de milioane de lei pentru cadastrare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )