Libnet.ro
UNICEF

17:30

Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,20%

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,20%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,20%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la. continuă pe Antena3

ROBOR la trei luni a scazut la 3,20%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,20%, de la 3,25%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,25%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,25%, de la 3,26%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,26%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,26%, de la 3,29%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut puternic!

ROBOR la trei luni a scazut miercuri puternic la 3,20%, fata de 2,25%, nivelul de cu o zi inainte, potrivit BNR. Si ROBOR la sase luni a scazut la 3,47%, fata de 3,49%, cotatia anuntata ieri de BNR.

ROBOR la trei luni, o noua scadere

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a scazut usor marti, pe piata interbancara, cu 0,01 puncte procentuale, pana la 3,25% pe an,.

ROBOR la trei luni incepe saptamana in scadere

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut luni la 3,26%, de la 3,29%, urmat si de indicii la 6, 9 si 12 luni, potrivit datelor.

Indicele ROBOR scade in sedinta de astazi pe 5 dintre cele 8 scadente: la cat se situeaza ROBOR la 3 luni

Indicele ROBOR scade pe 5 dintre cele 8 scadente in sedinta de astazi, 6 noiembrie, in timp ce pe celelalte isi pastreaza aceeasi valoare. Afla din materialul de mai jos la cat se situeaza ROBOR la 3 luni.

Indicele ROBOR scade in sedinta de astazi pe toate scadentele: la cat se situeaza ROBOR la 3 luni

Indicele ROBOR inregistreaza scaderi minore in sedinta de astazi, 5 noiembrie, pe toate valorile. Inclusiv ROBOR la 3 luni a continuat trendul descendent inceput la finalul saptamanii anterioare.

La trei luni dupa ce a fost atacata cu acid, a murit. Presedintele cere pedepsirea vinovatilor

O proeminenta activista anti-coruptie din Ucraina a murit la trei luni dupa ce a fost ranita intr-un atac cu acid. Katerina Handzyuk, de 33 de ani, suferise arsuri pe 40% din corp si era in stare critica dupa.

Indicele ROBOR scade pe toate cele 8 scadente: cat este ROBOR la 3 luni

Dobanzile au continuat sa scada, miercuri, pe piata monetara, dupa interventia in piata a Bancii Nationale a Romaniei BNR) de luni. Indicii ROBOR au scazut pe toate scadentele, fara exceptie, mai pronuntat pe scadentele medii. La cat a ajuns ROBOR la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )