Libnet.ro
UNICEF

11:15

Indicele Robor la trei luni a stagnat. La cat a ramas

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a stagnat. La cat a ramas

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,19%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. ROBOR la trei luni scade semnificativ

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,19%, cel mai mic nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Indicele ROBOR inregistreaza fluctuatii minore pe majoritatea scadentelor: cat este ROBOR la 3 luni

Indicele ROBOR inregistreaza scaderi minore pe majoritatea scadentelor in sedinta de astazi, 12 noiembrie. Aflati din materialul de mai jos la cat este cotat ROBOR la 3 luni.

Actiunile Apple au scazut la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, din cauza vanzarilor slabe de iPhone-uri

Actiunile Apple au scazut luni la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, dupa avertismente date de trei furnizori ai companiei referitoare la vanzarile de iPhone-uri, transmite Reuters.

Povestea emotionanta a cainelui care isi asteapta stapanul chiar in locul in care a murit. Nu se clinteste de trei luni (VIDEO)

Un caine din China isi asteapta stapanul mort intr-un accident rutier chiar in locul in care s-a petrecut tragedia. Omul a murit acum trei luni, dar de atunci patrupedul sau sta numai in locul cu.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e noul ministru al Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila. Poate aceasta este solutia: sa fim la un moment dat critici si apoi sa nu mai fim, a comentat declarat Firea razgandirea Ecaterinei Andronescu, poreclita Abramburica.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e ministrul Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila.

Actiunile Apple, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Actiunile Apple au scazut ieri la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, dupa avertismente date de trei furnizori ai companiei referitoare la vanzarile de iPhone-uri, transmite Reuters.

Romanii platesc rate la banca cu sute de lei mai mult decat acum un an. Mugur Isarescu: Indicele ROBOR este OBSESIA PRESEI

Mugur Isarescu a declarat, luni, ca ROBOR, indicele infunctie de care se calculeazacostul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, este obsesia presei, nu a romanilor care platesc ra.

ştiri din Economie

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )